Borgerservice åbner igen 28. maj – husk tidsbestilling

Borgerservice i Ringe og Faaborg åbner igen torsdag den 28. maj. Det er dog vigtigt, at alle på forhånd bestiller tid via www.fmk.dk. Jobcentret åbner ikke endnu.

Offentlige arbejdspladser på Fyn og Jylland må igen åbne, og det betyder, at borgerne i Faaborg-Midtfyn Kommune nu igen kan komme på Borgerservice i både Faaborg og Ringe, hvis de skal have fornyet kørekort og pas, hente nyt NemID eller noget helt tredje.

Borgerservice åbner igen torsdag den 28. maj kl. 10 og følger derfra sine almindelige åbningstider. Se dem og adresserne på Borgerservice her.

Der er åbent for tidsbestilling allerede nu. Bestil din tid her!

VIGTIGT: Alle skal bestille tid

Som altid skal man på forhånd bestille en tid via www.fmk.dk – og på grund af corona-virus/covid-19 og de nødvendige forholdsregler, er det ekstra vigtigt, at man ikke møder op uden en tidsbestilling.

Alle, der har bestilt tid, vil blive hentet ved indgangen til Borgerservice, da dørene fortsat vil være lukkede for at undgå, at for mange samles i venteområderne.

De gældende krav fra sundhedsmyndighederne om afstand og håndhygiejne skal overholdes, og hvis man inden for de seneste 48 timer har haft symptomer på covid-19, skal man ikke møde op, men aflyse sin tid og booke en ny. Der vil være skiltning ved Borgerservice med retningslinjerne.

Åbning af jobcentret afventer

Mens Borgerservice åbner, er Jobcenter Faaborg-Midtfyn fortsat lukket og afventer en melding fra Beskæftigelsesministeriet om, hvornår og hvordan de kan åbne.

Beskæftigelsesindsatsen er stadig suspenderet, men Jobcenter Faaborg-Midtfyn tilbyder digitale møder eller telefonmøder til alle jobsøgende. Det er også fortsat muligt at få hjælp til ansøgninger, CV etc. via Jobbutikken. Læs mere her.

Borgere tilknyttet jobcentret vil blive orienteret, når jobcentret åbner, og de igen skal stå til rådighed gennem ansøgninger og samtaler. Når jobcentret åbner, vil alle, der skal til et fysisk møde på Lindevej 5, få direkte besked.

Kontaktinfo

David Aarup Laustsen
afdelingsleder, Borgerservice & Administration
72 53 75 80

Christoffer Voss
presseansvarlig, 72 53 11 76