Elev på Broskolen testet positiv for covid-19

En elev i 3. klasse på Broskolen, afd. Bøgehøj er testet positiv for covid-19. Barnet har en søskende i 0. klasse på samme skole, og eleverne i de to berørte klasser er sendt hjem til selvisolation og test for covid-19.

En 3. klasse og en 0. klasse på Broskolen, afd. Bøgehøj samt berørte lærere er blevet sendt hjem og skal nu testes for covid-19. Det sker, fordi en 3. klasses elev er blevet testet positiv for covid-19 – barnet har en søskende i 0. klasse på samme skole, og i efter samråd med de kommunale sundhedsmyndigheder i Faaborg-Midtfyn Kommune hjemsendes alle elever i begge klasser samt de lærere og pædagoger, der har undervist de to klasser.

Alle hjemsendte elever og lærere skal isolere sig indtil første negative testsvar foreligger. Isolation betyder, at man skal blive hjemme og ikke deltage i fritidsaktiviteter, sociale arrangementer eller have legeaftaler.

Forældre, medarbejdere og elever er blevet orienteret om situationen via Aula.

Sådan kan du blive testet for COVID-19

Du kan altid booke tid i de faste testcentre, hvis du er symptomfri eller har milde symptomer på covid-19, men ikke føler dig så syg, at du har behov for at tale med din læge.

Du kan booke tid her

Hvis du har symptomer på covid-19 og føler dig syg, skal du kontakte egen læge. Dette gælder også, hvis det drejer sig om et barn under 2 år. 

Yderligere oplysninger, kontakt:

Lars Breinholt Søndergaard,
skoleleder på Broskolen,
tlf: 72 53 88 46