Elev på Øhavsskolen er testet positiv for covid-19

En elev i 7. klasse på Øhavsskolen i Faaborg er testet positiv for covid-19. 7. årgang samt de lærere, der har været nær kontakt til klasserne, er hjemsendt til selvisolation og test.

Hele 7. årgang på Øhavsskolen samt berørte lærere er i dag blevet sendt hjem, da en elev i 7. klasse er testet positiv for covid-19.

Eleven har været i skole til og med tirsdag d. 24/11, og har tirsdag deltaget i valgfag på tværs af flere klasser på årgangen. I samarbejde med kommunens sundhedstjeneste er det derfor besluttet at hjemsende alle elever på årgangen samt de lærere, der har haft klasserne, til selvisolation og test.

Alle hjemsendte elever og lærere skal isolere sig indtil første negative testsvar foreligger. Isolation betyder, at man skal blive hjemme og ikke deltage i fritidsaktiviteter, sociale arrangementer eller have legeaftaler.

Det forventes at 7. årgang kan være tilbage på skolen først i kommende uge. Indtil da foregår undervisning via fjernundervisning.

Forældre, medarbejdere og elever er blevet orienteret om situationen via Aula.

Sådan kan du blive testet for COVID-19

Du kan altid booke tid i de faste testcentre, hvis du er symptomfri eller har milde symptomer på covid-19, men ikke føler dig så syg, at du har behov for at tale med din læge.

Du kan booke tid her

Hvis du har symptomer på covid-19 og føler dig syg, skal du kontakte egen læge. Dette gælder også, hvis det drejer sig om et barn under 2 år. 

Yderligere oplysninger, kontakt:

Henrik Andersen,
skoleleder på Øhavsskolen,
tlf: 72 53 39 55