Elever fra tre skoler i FMK testet positiv for COVID-19

Tre elever fra hhv. Tingagerskolen, Øhavsskolen afd. Svanen og Broskolen afd. Bøgehøj er hen over weekenden testet positiv for COVID-19. Alle elever på de berørte årgange, samt de lærere, der har undervist eleverne, er nu hjemsendt til test.

De tre elever, der er testet positive for COVID-19, er hhv. en elev på 9. årgang på Tingagerskolen i Ringe, en elev på 8. årgang på Øhavsskolen afd. Svanen i Faaborg og en elev på 7. årgang på Broskolen afd. Bøgehøj i Årslev.

Skolerne har i samarbejde med kommunens sundhedstjeneste hjemsendt alle elever på de respektive årgange til test, selvisolation og fjernundervisning.

De berørte elever og lærere skal blive hjemme, selvisolere sig og testes for COVID-19. Selvisolation betyder både, at man ikke kommer i skole, og heller ikke deltager i fritidsaktiviteter eller sociale arrangementer som fx legeaftaler.

Årgangenes forældre samt ansatte på skolerne er orienteret om udbruddet samt retningslinjer for test og selvisolation. 

Sådan kan du blive testet for COVID-19

Du kan altid booke tid i de faste testcentre, hvis du er symptomfri eller har milde symptomer på COVID-19, men ikke føler dig så syg, at du har behov for at tale med din læge. Du kan booke tid her.  

Hvis du har symptomer på COVID-19 og føler dig syg, skal du kontakte egen læge. Dette gælder også, hvis det drejer sig om et barn under 2 år. 

Yderligere oplysninger, kontakt:

Tingagerskolen
Skoleleder Bjarne Schytt Nielsen:
bjn@fmk.dk / 72 53 40 23

Øhavsskolen, afd. Svanen
Skoleleder Henrik Andersen:
hean1@fmk.dk / 72 53 35 05

Broskolen afd. Bøgehøj
Skoleleder Lars Breinholt Søndergaard:
lsoen@fmk.dk / 72 53 88 46