Faaborg-Midtfyn cykler sammen – hver for sig

Mandag den 1. juni cykler hele Fyn sammen, hver for sig, når startskuddet til det virtuelle cykelløb FYN CYKLER SAMMEN løber af stablen kl. 10. Find forslag til forskellige faaborg-midtfynske cykelruter og se, hvor du kan holde pitstop og møde en cykelven i Faaborg-Midtfyn på visitfaaborg.dk.

Som følge af coronakrisen er rigtig mange ting blevet aflyst i løbet af foråret 2020 – det gælder også cykelløb. Nu har du muligheden for at være med i Fyns største virtuelle cykelløb, når Fyn cykler sammen – hver for sig – den 1. juni, 2. pinsedag.

Alle kan være med. Også selvom du aldrig har været med i et cykelløb før eller ikke er vant til at cykle særlig meget. Du kan finde inspiration til både korte og lange cykelruter i den faaborg-midtfynske natur på visitfaaborg.dk

Vær med som cykelven eller pitstop

Under cykelløbet vil du på hele Fyn kunne finde flere pitstop, hvor du kan køre ind og få en kop kaffe, et stykke kage, vand i din vandflaske, eller hvad det pågældende pitstop tilbyder sine gæster på dagen.

Pitstoppene er markeret med et skilt, hvorpå der står pitstop samt "FYN CYKLER SAMMEN"-logoet. I Faaborg-Midtfyn Kommune er der på nuværende tidspunkt pitstop hos Active Dogs i Kværndrup, hos Cykelklubben Kæden i Nr. Lyndelse, på Askeris Bed & Breakfast uden for Faaborg og på landhotellet på Avernakø. Der er brug for flere.

Har du lyst til at være pitstop under ”FYN CYKLER SAMMEN”, så kontakt turistbureauet på visitfaaborg@fmk.dk.

Program

Cykelløbet bliver afviklet 2. pinsedag – mandag den 1. juni – fra kl. 10.00 til kl. 13.00, opvarmning begynder kl. 9.45. Løbet kan følges med på fyens.dk, der sender live under hele løbet.

Det er gratis at deltage i ”FYN CYKLER SAMMEN”. Læs mere om løbet, og tilmeld dig på visitfaaborg.dk.

Kontaktinfo

Christoffer Voss
presseansvarlig, 72 53 11 76