Medarbejder ved Børnehuset Oasen testet positiv for covid-19

En medarbejder ved Børnehuset Oasen i Kværndrup er testet positiv for covid-19. Oasen er midlertidig lukket, mens børn og voksne fra børnehuset er hjemsendt til test. Tre medarbejdere fra SFO Slottet, som har været i Oasen, er ligeledes hjemsendt til test.

Børnehuset Oasen har hjemsendt alle børn og personale, fordi en medarbejder er testet positiv for covid-19. Institutionen er nu i samarbejde med kommunens sundhedstjeneste i gang med smitteopsporing. Alle børn og voksne fra børnehuset skal testes to gange, eller blive hjemme i syv dage, og være symptomfri, når de møder ind igen – derfor er Oasen lukket frem til mandag d. 16/11.

SFO Slottet har hjemsendt tre medarbejdere til test

Tre medarbejdere fra SFO Slottet har været på arbejde i Børnehuset Oasen, og de er derfor også hjemsendt til to tests. Det betyder, at der fra i dag og resten af uge er nødpasning i SFO’en.

De hjemsendte børn og medarbejdere skal blive hjemme, selvisolere sig og testes for covid-19. Selvisolation betyder både, at man ikke kommer i institutionen, og heller ikke deltager i fritidsaktiviteter eller sociale arrangementer som fx legeaftaler.

Institutionens forældre og ansatte er orienteret om udbruddet, muligheder for nødpasning samt retningslinjer for test og selvisolation. 

Sådan kan du blive testet for COVID-19

Du kan altid booke tid i de faste testcentre, hvis du er symptomfri eller har milde symptomer på covid-19, men ikke føler dig så syg, at du har behov for at tale med din læge.

Du kan booke tid her

Hvis du har symptomer på covid-19 og føler dig syg, skal du kontakte egen læge. Dette gælder også, hvis det drejer sig om et barn under 2 år.

Yderligere oplysninger, kontakt:

Skoleleder Hanne Reynolds Rygaard
haryg@fmk.dk, tlf. 72 53 40 31