Ny direktør i Faaborg-Midtfyn Kommune

Lone Wenzell er fra 1. august ny direktør i Faaborg-Midtfyn Kommune med ansvar for By, Land og Kultur samt Arbejdsmarked.

Nu er det på plads, hvem der bliver det tredje medlem af direktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Ny direktør for By, Land og Kultur samt Arbejdsmarked er nemlig Lone Wenzell. Hun overtager den plads i direktionen, som blev ledig, da Helle Vibeke Carstensen i september 2019 blev først konstitueret og sidenhen permanent kommunaldirektør.

Lone Wenzell har senest været erhvervs- og arbejdsmarkedsdirektør i Slagelse Kommune. Her stoppede hun den 1. marts i år, da Slagelse Kommune valgte helt at nedlægge direktionen som ledelseslag.

Før hun blev direktør, har hun bl.a. været centerchef i Slagelse Kommune, og hun har haft chefstillinger i det offentlige siden begyndelsen af 2000’erne. Hun er 60 år gammel.

En erfaren og kvalificeret direktør

Helle Vibeke Carstensen siger om nyansættelsen:

”Jeg er rigtig glad for, at vi har kunnet tiltrække en så erfaren og kvalificeret direktør som Lone. Hun kender den kommunale verden indgående og kommer fra en lignende direktørstilling, hvor hun har leveret flotte resultater inden for både byudvikling og samarbejdet med civilsamfundet – områder, som vi også har stort fokus på i Faaborg-Midtfyn.”

”Samtidig betyder hendes erfaring, at vi får en direktør, som har arbejdet med mange forskellige fagområder, som kender til vigtigheden af et godt og tæt samarbejde på tværs af organisationen, og som har stor praksiserfaring med tillidsbaseret ledelse. Alt i alt bliver hun en værdifuld tilføjelse til direktionen, og jeg glæder mig til at byde hende velkommen til august.”

Faaborg-Midtfyn = fællesskaber

Lone Wenzell siger om sit nye job i Faaborg-Midtfyn Kommune:

”Jeg har fået et fantastisk godt indtryk af Faaborg-Midtfyn som en kommune, der er rigtig godt på vej og som vil skabe udvikling ikke bare for borgerne, men sammen med dem. Det fremgår tydeligt af udviklingsstrategien og af de initiativer, der allerede er taget med borgerinvolvering og partnerskaber,” siger hun og fortsætter:

”Så fællesskab er et ord, jeg allerede nu forbinder med Faaborg-Midtfyn, og jeg glæder mig til at arbejde videre ad det spor. Og til - sammen med medarbejderne - at omsætte strategierne til handlinger, der skaber vækst og udvikling og i sidste ende øger borgernes tilfredshed med livet.”

Kontaktinfo

Helle Vibeke Carstensen
kommunaldirektør, 72 53 10 13

Lone Wenzell
kommende direktør, 21 16 71 08

Christoffer Voss
presseansvarlig, 72 53 11 76