Ny leder med solid ledererfaring på Broskolen

Lars Breinholt Søndergaard tiltræder d. 3. august som leder på Broskolen, som er den største folkeskole i Faaborg-Midtfyn Kommune. Han kommer med stor ledererfaring fra både uddannelse og tidligere ansættelser.

Efter mange års tro tjeneste går den nuværende skoleinspektør på Broskolen på pension, og Lars Breinholt Søndergaard tager over. Broskolen er den største folkeskole i Faaborg-Midtfyn kommune, og skolen spiller en central rolle i kommunens udviklingsstrategi for Årslev, da den indgår i planerne om at udvikle bymidten.

Lars Breinholt Søndergaard siger: ”Jeg er glad for og stolt over den tillid, som ansættelsesudvalget og Faaborg-Midtfyn Kommune har vist mig. Det er i enhver henseende min drømmestilling, jeg nu snart kan tiltræde. Jeg kender Broskolen som en god skole med et højt ambitionsniveau og et solidt fundament for den fortsatte udvikling. Jeg glæder mig meget til det fremtidige samarbejde med elever, forældre, personale og lederkolleger. En god skole skaber man sammen, og jeg glæder mig til at gøre mit alleryderste for at bidrage til at gøre Broskolen endnu bedre”.

Lars Breinholt Søndergaard kommer med en solid ledererfaring – både som skoleleder på blandt andet Sønderskov-Skolen i Sønderborg og som Institutchef for Læreruddannelsen og Center for Undervisningsmidler ved UC Syd. Også uddannelsesmæssigt er CV’et fyldt godt op; oven på sin læreruddannelse har Lars Breinholt Søndergaard bygget både en diplomuddannelse i ledelse og en master i offentlig ledelse – og aktuelt er han godt i gang med kandidatuddannelsen i pædagogik.

Chef for Center for Opvækst og Læring, Christian Elmelund-Præstekær, glæder sig til det kommende samarbejde: ”Det er en stor fornøjelse at byde Lars velkommen på skolelederholdet i FMK. Lars har en unik baggrund, som kombinerer skoleledererfaring med både kompetencer fra formel lederuddannelse og forskningsbaseret viden om skoleområdet fra hans seneste ansættelse. Jeg er overbevist om, at denne baggrund – kombineret med Lars’ vindende væsen – vil tilføre værdi både på Broskolen og i den strategiske ledelse af det samlede skolevæsen”.

Lars Breinholt Søndergaard har første arbejdsdag på Broskolen d. 3. august – og han får kort på arbejde, da han er bosiddende i Odense SØ. Han er 45 år, gift og har tre hjemmeboende børn.

Yderligere oplysninger, kontakt:

Christian Elmelund-Præstekær,
Chef for Center for Opvækst og Læring,
tlf. 72 53 31 01


Lars Breinholt Søndergaard,
tlf. 51 51 86 41