To elever på Carl Nielsen Skolen testet positiv for covid-19

To elever fra hhv. en 7. klasse og en 8. klasse på Carl Nielsen Skolen i Nr. Lyndelse er testet positiv for covid-19. Alle elever i de to klasser samt klassernes lærere er hjemsendt til test.

Et søskendepar fra hhv. en 7. klasse og en 8. klasse på Carl Nielsen Skolen i Nr. Lyndelse er testet positiv for covid-19. De tilknyttede lærere, samt alle elever i de to klasser, er derfor hjemsendt til isolation og test for covid-19. 

Der er i samarbejde med kommunens sundhedstjeneste foretaget smitteopsporing, og de hjemsendte lærere og elever skal testes to gange. Indtil første testsvar foreligger, med negativt resultat, skal elever og lærere være hjemme i isolation. Isolationen gælder både for skole, fritidstilbud og sociale arrangementer.

Forældre, medarbejdere og elever er blevet orienteret om situationen via Aula.

Sådan kan du blive testet for COVID-19

Du kan altid booke tid i de faste testcentre, hvis du er symptomfri eller har milde symptomer på covid-19, men ikke føler dig så syg, at du har behov for at tale med din læge.

Du kan booke tid her  

Hvis du har symptomer på covid-19 og føler dig syg, skal du kontakte egen læge. Dette gælder også, hvis det drejer sig om et barn under 2 år. 

Yderligere oplysninger, kontakt:

John Jakobsen,
skoleleder på Carl Nielsen Skolen,
tlf: 72 53 40 81