Oplev første spadestik til det nye Ringe Torv

Ringe bymidte står midt i en spændende udvikling, og nu skydes anlægsarbejdet i gang, når første spadestik skal tages til det nye torv, hvor alle er inviteret.

24. august 2022

Onsdag den 31. august kl. 14.30 vil borgmester, Hans Stavnsager og formand for Teknik- og Miljøudvalget, Søren Kristensen gribe spaden og tage det første stik til det nye torv i Ringe. Som byens hjerte er Ringe Torv helt central for byens udvikling, og det første spadestik er derfor en milepæl for byen.

Borgmester Hans Stavnsager glæder sig over, at projektet nu er nået til anlægsfasen:

”Med en fornyelse af Ringe Torv skaber vi endnu flere muligheder for arrangementer og handel. Og dermed også mere liv i bymidten. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan tage første spadestik sammen med byen og realisere et vigtigt projekt fra Ringe Bymidteplan,” lyder det fra Hans Stavnsager.

Også Søren Kristensen ser frem til dagen, hvor det første spadestik skal tages.

”Ringe Torv er skabt sammen med borgerne, og de mange gode bidrag gør, at vi kan skabe netop dét torv, som vi nu skal tage første spadestik til. En ny restaurant etablerer sig og skaber fornyet liv i byens hjerte. En ny legeplads, siddemuligheder og vandelementer giver bedre mulighed for leg og ophold på torvet. Så jeg ser meget frem til det, der skal ske,” forklarer Søren Kristensen.

Thaisen Ma’hus, der får plads på det nye torv, vil ved arrangementet servere smagsprøver, mens gruppen Spektakel Plus laver et danseindslag.