Stemmeboksen kommer ud til borgerne i forbindelse med kommunalvalget

Et mobilt brevstemmested vil i oktober og november måned rejse rundt til de dele af kommunen, hvor der er langt til et brevstemmested. Det nye tiltag skal gøre det nemmere for borgerne i Faaborg-Midtfyn Kommune at brevstemme ifm. det kommende kommunalvalg.

Den 16. november afholdes der kommunal- og regionalvalg i Danmark. Hvis man ikke har mulighed for at møde op på selve valgdagen og afgive sin stemme, kan man som altid brevstemme forud for valget og sikre, at ens stemme bliver hørt.

Som noget nyt kan de borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune, som har langt til nærmeste brevstemmested, nu glæde sig over, at et mobilt brevstemmested vil køre rundt på seks udvalgte steder – på det mobile brevstemmested kan man afgive sin stemme på helt samme vilkår som en almindelig brevstemme.

Datoer og åbningstider for det mobile brevstemmested

27. oktober  kl. 9:30-11:30  Beboerhus Faldsled
27. oktober kl. 13:00–15:00  Bøgebjerghallen
3. november kl. 9:30-11:30 Administrationsbygningen i Gislev 
3. november kl. 13:00–15:00 Hillerslev Landsbycenter
10. november kl. 9:30-11:30  Allested-Vejle Fritidscenter
10. november kl. 13:00–15:00  Ferritslev Fritidshus

Husk at medbringe legitimation

Hvis du vil afgive din stemme på det mobile brevstemmested, skal du medbringe gyldig legitimation som fx dit pas, kørekort eller det gule sundhedskort. Alle kan benytte det mobile brevstemmested – også selvom man er bosat i en anden kommune end Faaborg-Midtfyn.

Der vil være personale fra kommunen til stede på det mobile brevstemmested, som hjælper dig med alt det praktiske, når du skal afgive din stemme.

Kontakt

Kommunikationskonsulent 
Louise Brændstrup Bech
Tlf. 72 53 11 41