Tag med på gåture ud i naturen – og ind i fortællingen

Eftertragtede gåture gentages. Bor du på Langeland eller i Faaborg-Midtfyn, har du igen mulighed for at komme med på de populære gåture ”UD i naturen – IND i fortællingen”.

Da Faaborg-Midtfyn Kommune i samarbejde med Langeland Kommune, biblioteker og museer sidste år lancerede en række gåture, der kombinerer natur og historiefortælling, blev de udsolgt på ganske få dage. Nu åbner de populære ture op til en sæson 2, med både nye og gamle ture. 

Projektleder Kasper Glent-Rolle glæder sig over, at det nu er muligt at invitere endnu flere med UD i naturen og IND i fortællingen:

”Vi oplevede en overvældende interesse for at deltage på de udbudte ture sidste år og fik begejstrede tilbagemeldinger fra dem, der deltog. Derfor er vi også rigtig glade for at kunne åbne for fem gåture i foråret,” fortæller han og fortsætter:

”Det er fem helt unikke oplevelser, hvor du som deltager både bliver guidet ud på nogle bjergtagende gåture i naturen og bliver inviteret med ind i forskellige fortællinger, der på den ene eller anden måde knytter sig til naturen.”

”UD i Naturen – IND i fortællingen” er et forløb med 5 gåture fordelt fra Tarup-Davinde i nord til Rudkøbing i syd, hvor man kan opleve skøn natur kombineret med spændende litteratur. Bibliotekerne har nemlig nøje udvalgt bøger, der passer til de enkelte ture, som kan give deltageren en helt særlig oplevelse af naturen. 

De fem ture varierer i terræn og længde fra 7 km til en heldagstur på 15 km. Undervejs skal man både opleve geologien i grusgravene, sanse skoven, bestige bjerge og nyde naturen. Den første tur foregår i området omkring Tarup-Davinde. Herefter kommer man til at opleve Rudkøbing, området omkring Trente Mølle, Tranekær og til sidst Sollerup Skov og Svanninge Bjerge på en længere tur fra Korinth til Faaborg. 

Pris og tilmelding

Turene er for alle, der er nysgerrige på at komme ud at gå i nyt terræn og koble litteratur og fortællinger på oplevelsen. Det koster 50 kroner i tilmeldingsgebyr, men så får man også fem unikke guidede ture.

Tilmeld dig og find mere information her

Kontakt

Projektleder
Kasper Glent-Rolle
Telefon: 72 53 84 03

Pressekontakt
Annette Wognsen Frederiksen
Telefon: 72 53 11 73