Om hjemmesiden

Her får du et kort indblik i, hvordan du finder rundt på vores hjemmeside, og hvad du skal gøre, hvis du oplever fejl eller mangler på siden

Velkommen til fmk.dk

Faaborg-Midtfyn Kommunes hjemmeside guider dig. Vi har lagt os i selen for, at du som borger, erhvervsdrivende eller anden interessent oplever siden som nem og let tilgængelig.

Siden har til formål at informere om:

  • serviceydelser for borgere og erhvervsdrivende
  • information om det politiske styre og deres beslutninger
  • nyheder
  • kontaktoplysninger, adresser og åbningstider

Sådan finder du rundt på fmk.dk

Hjemmesidens topmenu har tre faner med temaerne: Borger, Erhverv og Politik. Med et klik på et af fanebladene får du vist en række underkategorier fx Familie, børn og unge eller Kommunalbestyrelsen. Herefter kan du navigere rundt ved hjælp af menuen i venstre side. I højre side finder du fx relevante pdf-dokumenter eller selvbetjeningsløsninger.

Husk, at du altid kan komme til forsiden ved at klikke på Faaborg-Midtfyn Kommune-logoet øverst i venstre hjørne. Du kan også altid skifte faneblad.

Selvbetjening på fmk.dk

At du som borger eller erhvervsdrivende kan betjene dig selv er i fokus på vores hjemmeside, og du finder derfor en lang række selvbetjeningsmuligheder.

Fra forsiden vil du kunne se de mest brugte selvbetjeningsløsninger i den røde boks til højre. Her vil du også kunne se en samlet oversigt over dine muligheder for selvbetjening.

Boksen vil variere alt efter hvilken side, du er inde på. Samtidig vil relevante selvbetjeningsløsninger være fremhævet med røde bjælker i teksten på en side.

Aktiv information på fmk.dk

På baggrund af den nye offentlighedslov fra juni 2013 har vi oprettet nogle retningslinjer for aktiv information her på vores hjemmeside.

Vi ønsker at skabe grundlag for en åben og aktiv offentlig debat om kommunens udvikling og virke, og den form for debat forsøger vi at sikre via disse retningslinjer. 

Retningslinjer for aktiv information på fmk.dk