Inspirations- og handlingskataloger

Inspirations- og handlingskatalogerne er den aktive fortsættelse af de tre by- og egnsprofiler.

Hvor by- og egnsprofilerne sætter en fælles retning og vision for, hvor vi skal hen, er inspirations- og handlingskatalogerne et værktøj til, hvordan vi kommer i gang.

Hvad skal inspirations- og handlingskatalogerne?

Inspirations- og handlingskatalogerne er udarbejdet sammen med borgere fra de tre egne og indeholder forslag til initiativer og idéer, som borgerne selv driver videre lokalt i egnene.

Formålet med katalogerne er at inspirere til udviklingen af flere idéer og initiativer, og det er startskuddet til at samle de mange, gode initiativer, som allerede er i gang rundt om i hele kommunen, og som understøtter profilen for den pågældende egn.

Er du selv i gang med et lokalt initiativ?

Er du selv i gang med et lokalt initiativ, som ikke er med i kataloget for din egn, så tøv ikke med at indsende initiativet til os, så vi kan få det med:

Nye initiativer på Ringeegnen

Nye initiativer på Faaborgegnen

Nye initiativer i Forstadsbåndet

Kontakt os

Hvis du sidder med uafklarede spørgsmål til by- og egnsprofilerne, eller hvis du har en god idé til et projekt, der understøtter profilen for din egn, er du altid velkommen til at kontakte Thomas Røddik Konradsen på thork@fmk.dk eller du kan udfylde vores initiativ-skabelon.

Lokale initiativer

Inspirations og handlingskatalog billede