Sociale medier

På Facebook har vi en side, hvor du kan følge med i updates og andet fra os som kommune. Du skal "Synes godt om" vores side for at kunne følge os.

Det skal du vide, inden du 'liker' vores Facebookside

Informationerne herunder er hentet direkte fra Facebook og kan også findes på vores Facebookside under "Om".

Om

Faaborg-Midtfyn Kommunes officielle Facebookside, hvor du på en nem og uformel måde kommer i dialog med andre om emner, der vedrører Faaborg-Midtfyn Kommune.

Beskrivelse

Faaborg-Midtfyn Kommunes officielle Facebookside har to formål:

  1. Vores væg er et digitalt mødested, hvor brugerne på en nem og uformel måde kan komme i dialog med hinanden og kommunen om emner, der vedrører Faaborg-Midtfyn Kommune.
  2. På vores side kan du også finde aktuelle servicemeddelelser, som kommer fra Faaborg-Midtfyn Kommune.

Bemærk: Vi reklamerer kun for tiltag og arrangementer i kommunen, som Faaborg-Midtfyn Kommune på en eller anden måde er afsender af eller aktør i. Vi reklamerer derfor ikke for private udbydere, firmaer m.v.

På vores Facebookside er der plads til både forslag, ris og ros. Som udgangspunkt beder vi alle om at holde en god tone, og derud beder vi dig overholde følgende "færdselsregler" :

  • Indlæg må ikke indeholde injurierende eller racistiske ytringer.
  • Indlæg må ikke indeholde groft nedsættende ytringer om personer eller firmaer.
  • Indlæg må ikke indeholde reklamebudskaber.
  • Indlæg skal overholde ophavsretten.
  • Brug ikke et upassende eller krænkende sprog.
  • Undlad at poste samme eller lignende opslag flere steder. Det betragtes som 'spam' og spolerer debatten.
  • Slet ikke andre indlæg end dine egne.
  • Useriøse og upassende indlæg er ikke velkomne.

Vi forbeholder os retten til at slette indlæg og eventuelt blokere en bruger, hvis reglerne ikke overholdes.

Facebook kan bruges til mange ting, men der er stadig situationer, hvor du bør kontakte Faaborg-Midtfyn Kommune direkte eller gøre brug af vores selvbetjeningsløsninger. Det kan for eksempel være, hvis du skal søge byggetilladelse, eller hvis du har spørgsmål til en konkret sag, du har ved kommunen. Du kan finde både selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på www.fmk.dk

Det er ikke muligt at rette officiel henvendelse til Faaborg-Midtfyn Kommune vedrørende konkret sagsbehandling via Facebook. Henvendelser skal i stedet ske direkte til Faaborg-Midtfyn Kommune.

For at sikre dig, at eventuelle henvendelser til politikerne kommer dem for øre, bedes du rette henvendelse direkte til dem. Du finder kontaktoplysningerne på vores hjemmeside.

Generel information

På Faaborg-Midtfyn Kommunes hjemmeside kan du løbende følge med i nyheder fra kommunen blandt andet om de beslutninger, som træffes i byrådet og de politiske udvalg. På hjemmesiden finder du desuden en lang række muligheder for digital selvbetjening, og du kan selvfølgelig læse om vores serviceydelser og tilbud. Her kan du også finde kontaktoplysninger, hvis du ønsker at tage direkte kontakt til en politiker i Faaborg-Midtfyn Kommunes kommunalbestyrelse.

Henvendelser vedrørende sagsbehandling skal ske direkte til kommunen.

Find os på de sociale medier

Find os pa Facebook 01

Kontakt

Annette Wognsen Frederiksen
72 53 11 73
kommunikation@fmk.dk