Velkommen

Sammen med de øvrige fynske kommuner er vi gået sammen om at vise de mange herligheder, der er ved at bo og leve på Fyn.

Slå dig ned på Fyn – og gerne i Faaborg-Midtfyn

Sammen med de øvrige fynske kommuner er vi gået sammen om at vise de mange herligheder, der er ved at bo og leve på Fyn. 

I et fælles materiale med de fynske kommuner har vi valgt at fremhæve vores attraktive forstæder tæt på Odense, Ringesom byen, der har det hele og Faaborg-egnen, som ikke alene er et skønt sted at leve, men også et dejligt sted at besøge.

Forstadsbåndet

Der er blot en cykeltur fra Faaborg-Midtfyns forstæder til Odense. Her får du den perfekte ramme om det gode børneliv i Carl Nielsens barndomsland i Nr. Lyndelse. 

Og i Årslev bliver du en del af et helt særligt fællesskab med mødestedet Polymeren, fællesspisninger og en helt ny bydel på vej med bæredygtige boliger.

Ringeegnen

I Ringe får du det hele. Med flere skoler, gymnasium, højskole, handelsstrøg og musikfestival summer Ringe-egnen af liv. Med en placering i hjertet af Fyn er du tæt på det hele, og du kommer hurtigt til Odense med tog.

Faaborgegnen

Det er et storslået syn, der møder dig, når du kører gennem Svanninge Bakker på vej mod Faaborg og ser ud over Det Sydfynske Øhav. Faaborg-egnen byder på store kulturoplevelser, en natur i særklasse og fødevarer af høj kvalitet.

Hvad enten du er til fodbold, cross fit eller billedkunst, så har vi noget for dig og dine børn. Et stærkt foreningsliv gør nemlig, at vi er et af de steder i landet med flest fritidstilbud pr. indbygger.

Aktivitet i en å i Årslev
Piger på torvet i Ringe
Crossfit i Polymeren
Søde børn og grise

Kontaktperson

Vil du vide mere om at bo i et af vores mange skønne lokalområder, så kontakt:

Johanne Holten
jholt@fmk.dk
72 73 10 65

Fælles fynsk materiale