Fritids- og friluftsstrategi

Kommunalbestyrelsen har den 8. april 2019 vedtaget en ny fælles strategi for hele fritids- og friluftsområdet frem til 2026 – "Sammen om et aktivt udeliv og gode lokale fællesskaber”.

Vi er nu klar med en ny samlet strategi for fritids- og friluftslivet - "Sammen om et aktivt udeliv og gode lokale fællesskaber”. Det er Kommunalbestyrelsens beslutning om, hvordan kommunen kan understøtte en fortsat udvikling af foreningslivet, fritidsaktiviteter og faciliteter, samt det aktive udeliv og mødestederne i vores skønne landskaber.

Vi har mange potentialer at bygge videre på - en helt særlig foreningstradition og en unik natur og landskaber - Svanninge Bakker, Ø-havet og naturområdet Tarup-Davinde. Vi er i gang med mange spændende projekter, og sammen med kommunens nye udviklingsstrategi skal vi skabe rammerne for at udleve potentialerne.

Strategiens formål er at udvikle Faaborg-Midtfyn som en attraktiv kommune at besøge og bosætte sig i - og den spiller således ind i den nye udviklingsstrateg, der har en målsætning om, at vi skal være 3000 flere borgere i 2030. Visionen for fritids- og friluftsområdet er klar: I 2026 skal Faaborg-Midtfyn være kendt som ét af Danmarks bedste områder for foreningsliv og aktivt udeliv.

Kontakt

Theis Bavnhøj Hansen
tbhan@fmk.dk
72 53 80 54