Giv demokratiet en hjælpende hånd

Der er kommunal- og regionalvalg den 16. november 2021. Når afstemningen er færdig kl. 20.00, skal stemmerne tælles op og her er der brug for friske kræfter.

Hvem kan blive optæller

Alle kan melde sig som optæller ved valget og der er hårdt brug for din hjælp. Du skal være fyldt 18 år og bo i kommunen. Du skal tilmelde dig nederst på siden inden den 25. oktober 2021.

Som tak for hjælpen modtager du 435 kroner. Beløbet er skattepligtigt. 

Hvordan tilmelder jeg mig

Du tilmelder dig nederst på siden. Hvis du bliver udpeget som optæller får du et brev i din E-boks med nærmere oplysninger om mødested og hvad du skal lave.

Nedenfor kan du se, hvor vi skal bruge hjælp til optælling. 

Tilmeld dig som optæller

Frivillig optæller

Frivillig optæller
Du giver hermed samtykke til, at Faaborg-Midtfyn Kommune behandler personoplysninger om dig. Behandlingen sker i forbindelse med, at du melder dig som optæller til kommunal- og regionalvalget d. 16. november 2021.
Faaborg-Midtfyn Kommune vil her behandle almindelige oplysninger om dig, herunder kontakt- og identifikationsoplysninger. Vi vil desuden anvende dit CPR-nummer til entydigt at identificere dig, når du får udbetalt 435 kroner.
Du har til enhver tid ret til at trække samtykket tilbage, hvorefter kommunen ikke længere vil behandle oplysninger til ovenstående formål.
Samtykke til deling af indtastede oplysninger med Faaborg-Midtfyn Kommune*

Kontakt

Valgsekretariatet
Tina Bernsdorf Jungfeldt
Telefon: 72 53 10 34
Mail: Valg@fmk.dk