Velkommen til Faaborg-Midtfyn

Vores dejlige kommune består af tre egne, nemlig vores forstæder til Odense mod nord, aktive Midtfyn og Faaborg-egnen med storslået natur.

Forstadsbåndet

Der er blot en cykeltur fra Faaborg-Midtfyns forstæder til Odense. Her får du den perfekte ramme om det gode børneliv i Carl Nielsens barndomsland i Nr. Lyndelse. 

Og i Årslev bliver du en del af et helt særligt fællesskab med mødestedet Polymeren, fællesspisninger og en helt ny bydel på vej med bæredygtige boliger.

Midtfyn

På Midtfyn får du det hele. Med flere skoler, gymnasium, højskole, handelsstrøg og musikfestival summer Midtfyn af liv. Med en placering i hjertet af Fyn er du tæt på det hele, og du kommer hurtigt til både Odense, Svenborg, Nyborg og Faaborg.

Faaborgegnen

Det er et storslået syn, der møder dig, når du kører gennem Svanninge Bakker på vej mod Faaborg og ser ud over Det Sydfynske Øhav. Faaborg-egnen byder på store kulturoplevelser, en natur i særklasse og fødevarer af høj kvalitet.

En tilværelse på Faaborg-egnen betyder en hverdag med feriestemning, når du har fri - for du har alt det bedst lige uden for døren.

Aktivitet i en å i Årslev
Piger på torvet i Ringe
Crossfit i Polymeren
Søde børn og grise

Tilflytterkonsulent

Vil du vide mere om at bo i et af vores mange skønne lokalområder, så kontakt:

Johanne Holten
jholt@fmk.dk
72 53 10 65