Udstilling og orienteringsmøde om kommende fornyelse af Nr. Lyndelse

Udviklingen af Nr. Lyndelse er i fuld gang, og med forårets bidrag fra borgere og interessenter er forslagene til fornyelse af bymidten og forskønnelse af Albanivej blevet finpudset.

12. august 2022

I Faaborg-Midtfyn Kommune ser vi nu frem til at udstille projektforslaget og møde borgere og andre interesserede ved et orienteringsmøde 13. september. Her vil vi også give en status på fornyelsen af forpladsen ved Carl Nielsens Barndomshjem.

Faaborg-Midtfyn Kommune har sammen med rådgivningsvirksomheden Arkitema/COWi arbejdet videre med udviklingsplanerne for Nr. Lyndelse på baggrund af forårets to inspirerende borgerworkshops. Nu er parterne derfor klar til at udstille og orientere om det tilrettede projektforslag.

Udstillingen af projektmaterialet kan ses på bl.a. Carl Nielsen Skolen og Skullerodsholm i perioden fra den 30. august til 13. september. Herefter vil der tirsdag den 13. september kl. 19.00 blive afholdt et orienteringsmøde for borgere og andre interesserede, hvor det tilrettede projektforslag bliver fremlagt, og hvor man kan stille afklarende spørgsmål. Herefter skal projektet i politisk behandling og godkendes ved myndighederne.

På mødet vil Arkitema/COWI og formand for Teknik- og Miljøudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune, Søren Kristensen (V), fremlægge projektet.

Vi har haft en inspirerende dialog med borgere og interessenter igennem foråret, og vi har nu finpudset idéskitserne til fornyelsen af Nr. Lyndelse bymidte og forskønnelsen af Albanivej. Derfor glæder vi os til at udstille projektforslaget i lokalområdet og efterfølgende orientere om det. Vi giver også en kort status på udviklingen af forpladsen ved Carl Nielsens Barndomshjem og kigger sammen ind i den videre proces frem mod anlægsopstart i 2023

fortæller Søren Kristensen og tilføjer:

Jeg ser frem til, at vi kommer i gang med den videre realisering af masterplanen for området igennem disse tiltag, så områdets mange gode kvaliteter bliver udfoldet endnu mere.