Følg kommunalbestyrelsens møde online

Kommunalbestyrelsesmødet i december finder sted onsdag d. 6. december klokken 17.

5. december 2023

Onsdag klokken 17 er der kommunalbestyrelsesmøde i byrådssalen i Mellemgade i Faaborg. Vidste du, at du kan følge med online?

På dagsordenen er der blandt andet:

  • Frigivelse af anlægsbevilling til stormflodssikring i Faaborg. Det forventes, at der i den første del af 2024 kan tages stilling til stormflodssikringens forløb og til den mere konkrete udformning.
  • Den kvartalsvise budgetopfølgning for alle kommunens områder.
  • Faaborg-Midtfyns høringssvar til FynBus som reaktion på Fremtidigt Regionalt Trafiksystem, der vil beskære flere ruter busruter i det faaborg-midtfynske.
  • Model og budget for præorganiseringen af Faaborgs fremtidige samlingssted i Tulip-bygningen i 2024-2027, frem til projektet er en realitet.

Du kan se den fulde dagsorden samt de relevante bilag på dette link: Kommunalbestyrelsen 2022-25 - Mødesalen i Faaborg (fmk.dk)

Du kan følge med i livestreamingen fra kommunalbestyelsesmødet onsdag klokken 17 via linket her: Kommune TV | Video (kommune-tv.dk)

Kommunalbestyrelsesmøderne er åbne for offentligheden, og det er muligt at stille spørgsmål i spørgetiden ved fysisk fremmøde. Det er desværre ikke muligt at stille spørgsmål online.