Polymeren er med på udstilling i Berlin

Udstillingen sætter fokus på danske byudviklingsprojekter med bæredygtighed og fællesskaber i fokus.

3. april 2023

Transformationen af Polymeren fra skosålefabrik til lokalt samlingssted med plads til både sport, kultur og fællesskaber i mange former er så inspirerende, at den er udvalgt sammen med 27 andre danske byudviklingsprojekter til at deltage i en udstilling på de nordiske ambassaders fælleshus i Berlin.

Ambassaden har sammen med Byplanlaboratoriet samlet 28 gode historier om byudvikling i Danmark, og det er blevet til en vandreudstilling, som både store og små tyske byer og kommuner kan lægge billet ind på.

Bæredygtighed er den røde tråd i vandreudstillingen Lebenswerte Stadt, som viser projekter inden for bl.a. cykling, renovering af bygninger, klimatilpasning og biodiversitet. Samtidigt ser den også på betydningen af fællesskaber og borgernes eget engagement.

Udstillingen havde premiere i Gelsenkirchen i Ruhr-området d. 16. september 2022. For tiden står den i de nordiske ambassaders fælleshus i Berlin. Derefter vandrer udstillingen videre til bl.a. Braunschweig, Krefeld, Nürnberg, Dresden og Mainz.

Udover Polymeren er blandt andet Byens Bro i Odense og Svendborg Havn med på udstillingen.

Læs mere om Polymeren på www.polymeren.com.