Følg med når der er møde i kommunalbestyrelsen

Mødet finder sted onsdag den 10. april 2024 klokken 17.

8. april 2024

Onsdag d. 10. april klokken 17:00 er der kommunalbestyrelsesmøde. Du kan følge med online eller ved at møde op i byrådssalen, Mellemgade, Faaborg.
Politikerne skal bl.a. tale om:
  • Borgerrådgiverens årsberetning, som giver et overblik over, hvor mange henvendelser borgerrådgiveren har behandlet, og hvordan henvendelserne fordeler sig på fagområder og stabe. I beretningen er der et indblik i, hvilke mønstre borgerrådgiveren ser i borgernes henvendelser, forslag til hvordan Faaborg-Midtfyn Kommune kan arbejde på at forbedre borgernes oplevelse af mødet med kommunen samt en opsamling på, hvordan kommunen har arbejdet med sidste års forbedringsforslag.

  • Anlægsbevilling og frigivelse af rådighedsbeløb til renovering og modernisering af det pædagogiske læringscenter mm. På Broskolen afdeling Bøgehøj (Årslev).

  • Hvilken linjeføring, der skal arbejdes videre med, for stormflodssikringen af Faaborg.
Du kan se den fulde dagsorden samt de relevante bilag på dette link: Kommunalbestyrelsen 2022-25 - Mødesalen i Faaborg (fmk.dk)
Du kan følge med i livestreamingen fra kommunalbestyrelsesmødet onsdag klokken 17:00 via linket her: https://fmk.kommune-tv.dk/watch/8103
Kommunalbestyrelsesmøderne er åbne for alle interesserede, og der er også mulighed for at stille spørgsmål i spørgetiden. Det er desværre ikke muligt at stille spørgsmål online.