Her er Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Årets Lærling

Priserne blev uddelt ved Erhvervsrådets generalforsamling for nylig.

15. marts 2024

Da Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd for nylig holdt generalforsamling, blev det også afsløret, hvem der skulle hædres med erhvervsrådets priser.

Rosenberg Ventilation med Dina Hedegaard Rosenberg i spidsen blev kåret til Årets Virksomhed. Det var første gang, at det var lagt ud til afstemning blandt deltagerne på generalforsamlingen, hvem der skulle have prisen.

Nogle af de ting, som blev fremhævet, var, at Rosenberg Ventilation er aktive i Code of Care Faaborg-Midtfyn og derigennem har ansat mennesker i flexjob, samt at de tager unge mennesker ind som arbejdsdrenge, så de kan teste arbejdslivet af, inden de indgår en lærlingekontrakt.

Årets Iværksætter blev Hydrovertic, som designer, producerer og installerer vertikale grosystemer, der muliggør en mere effektiv, kemi-fri produktion. Begge ejere var desværre syge på dagen, men den ene af virksomhedens ejere, Iris M. Madsen, takkede for prisen over en telefonforbindelse.

For første gang kårede Erhvervsrådet også Årets Lærling. Den pris gik til Alex Buhl Hansen, som blev færdig som maskinsnedker i slutningen af 2023 og gjorde det virkelig godt på sin læreplads, One Wood Furniture i Kværndrup. Hun udmærkede sig ved at være meget dygtig, en særdeles god holdkammerat og én, som yder noget ud over det sædvanlige, lød det i indstillingen.

Stort tillykke til alle de nominerede og ikke mindst vinderne!

Vi glæder os over det stærke erhvervsliv i vores kommune