Jobbutik indviet i nye rammer

Onsdag åbnede jobbutikken på Jobcenteret på Lindevej i Ringe i permanente rammer ved siden af Borgerservice.

31. januar 2024

Var det noget med et nyt job som vicevært, pædagog, rørlægger eller måske hvidevaremontør?

Mulighederne er mange, hvis man går på opdagelse blandt de mange opslag i jobbutikken på Lindevej i Ringe. Jobbutikken blev onsdag indviet i nye, faste rammer på Jobcenteret på Lindevej i Ringe og fejret med af både ansatte og borgere.

Jobbutikken har eksisteret i mange år i forskellige former og på forskellige lokationer, men den er nu rykket ind på Jobcenteret ved siden af Borgerservice, hvor den har fået sit helt eget lokale. På væggene finder man alle de mange printede jobopslag – både fra Jobnet og de stillinger, som kommer ind via kommunens virksomhedsservice. Udover et overblik over de mange ledige stillinger kan man få vejledning om jobsøgning, Jobnet og uddannelse.

Formand for Arbejdsmarkedsudvalget René Brinch Petersen klippede den røde snor til den nye jobbutik og glædede sig over tilbuddet.

”Jobbutikken er nu flyttet fysisk tæt på venteværelset i Borgerservice, og det giver bare rigtig god mening. Jeg tror, at det vil få mange til at kigge ind og lade sig inspirere. Både dem, der måske står udenfor arbejdsmarkedet, men også dem, der går og overvejer et brancheskift,” siger han.

Jobbutikken er åben mandag til torsdag klokken 9-13.

Alle borgere med bopæl i Faaborg-Midtfyn Kommune er velkomne i Jobbutikken.

Man behøver ikke en aftale for at få rådgivning – man kan blot kigge forbi i jobbutikkens åbningstid.

Udenfor jobbutikkens åbningstid er man også meget velkommen til at kigge forbi og på egen hånd tage et kig på de mange stillingsopslag, information om uddannelse eller bruge skærmene til at søge efter flere job- eller uddannelsesmuligheder.