Kom til idéworkshop om byudvikling i Ringe Syd

Nu har du chancen for at byde ind med dine idéer og være med til at sætte præg på byudviklingen i Ringe Syd, når borgere og andre interesserede inviteres til idéworkshop tirsdag den 6. februar.

22. januar 2024

Som et led i masterplanen for byudviklingen i Ringe inviteres borgere og andre interesserede til idéworkshop om udviklingen af et nyt byområde i Ringe Syd tirsdag den 6. februar kl. 19 – 21 på Ringe Bibliotek.

Til workshoppen vil Faaborg-Midtfyn Kommunes rådgiver LYTT Architechture as præsentere de indledende analyser og muligheder i området. Derefter åbnes der for dialog om områdets fremtidige rolle, karakter og identitet, hvor borgere og andre interesserede kan byde ind med idéer og kommentere på de tanker og idéer, der allerede er i spil for området.

Helhedsplanen for Ringe

Som et led i Bymidteplanen for Ringe blev det nye Ringe Torv indviet i april 2023 med ny legeplads med legehuse og hopperedskaber, to nye scener, ny beplantning og mulighed for udeservering.

Næste skridt i Faaborg-Midtfyn Kommunes masterplan for udviklingen i Ringe er udviklingen af en helhedsplan for et nyt byområde i Ringe Syd.

”Vi er nu nået et skridt videre i byudviklingen for Ringe, og denne gang kigger vi mod Ringe Syd. Helhedsplanen for Ringe Syd skal komme med forslag til områdets fremtidige indretning, og vi håber, at borgerne i Ringe og andre interesserede har lyst til at byde ind med deres idéer og være med til at sætte præg på dette område,” siger Søren Kristensen, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Ringe er en by i bevægelse, med mange arbejdspladser, et stærkt handelsliv og et aktivt idræts- og foreningsliv. Ringe er sammen med Nr. Lyndelse, Årslev og Faaborg en af de fire udviklingsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune, som skal bidrage til vækst og fremdrift i kommunens tre egne.

Faaborg-Midtfyn Kommune har et mål om at vokse med 3.000 flere borgere i 2040.

Tilmelding senest 1. februar

Kom med til idéworkshop om udviklingen i Ringe Syd tirsdag den 6. februar kl. 19 – 21 på Ringe Bibliotek.
Det er gratis at deltage, og alle er velkomne.

Tilmelding skal sendes til Nina Jul Haugbølle på mail: nihau@fmk.dk senest 1. februar.