Faaborg Havnebad

Faaborg har fine faciliteter til badegæster og alle andre med hang til vandsport og Det Sydfynske Øhav.

Faaborg Havnebad

Faaborg Havnebad ligger tæt på byens havnepark, lystbådehavne og handelsliv.

Havnebadet er tilgængeligt døgnet og året rundt. Havnebadet har i år fået det Blå Flag. Blå Flag er en miljømærkningsordning, der sikrer, at der arbejdes for at sikre vores fælles natur og miljø. Der er gratis adgang til Havnebadet, og det kan bruges af alle både sommer og vinter. Børnepontonen er ikke tilgængelig fra ca. september-april.

Havnebadet består af:

  • flere badebroer af træ
  • trygge badefaciliteter for mindre børn
  • udspringsmuligheder for større børn og voksne
  • udendørs bruser
  • toilet og omklædning
  • sauna

Havnebadet kan også bruges til eller som afsæt for mange slags vandsport, f.eks. havkajak, havsvømning, dykning, vandpolo og kajakpolo.

Luk alle
Åben alle

Sauna

Ved Det Blå Støttepunkt er der mulighed for offentlig omklædning. Omklædningen er åben fra ca. kl. 6.15 til 23.00 både i hverdagen og i weekenderne.

OBS: Nye åbningstider til sauna

Mandag 13.30 - 21.30
Tirsdag 13.30 - 21.30
Onsdag 06.30 - 14.30
Torsdag 13.30 - 21.30
Fredag 06.30 - 14.30
Lørdag 10.00 - 18.00
Søndag 10.00 - 18.00

Selve saunaen kan åbnes via SMS løsning - det koster 40 kr. + alm. SMS takst eller 40 kr. gennem mobilepay QR kode. Det tager 15-20 minutter inden ovnen er varm. Når du har købt dig adgang, har du fri adgang de næste 3 timer inden for åbningstiden.

Hver opmærksom på at døren smækker i, hvis du går ud. Så skal du ud og dyppe dig, skal du have en god ven i saunaen eller sætte noget i klemme. Ovnen kan genaktiveres på en kontakt inde i saunaen.

Adgang til sauna: SMS 43999 til 1944

Du modtager en kvitterings SMS og der er ingen fortrydelsesret.

Omklædning

I hovedbygningen er der mulighed for at benytte omklædning, bad, toilet og køkkenfaciliteter. Dette bookes via en SMS løsning - det koster 100 kr. + alm. SMS takst.

Adgang til hovedbygning: SMS 40244 til 1944

Når du har købt dig adgang, har du fri adgang til omklædning, toilet og køkkenfaciliteter - et bad koster 10 kr. for 5 minutter.

  • Adgang til brusebad dame 1: SMS 46164 til 1944
  • Adgang til brusebad dame 2: SMS 41954 til 1944
  • Adgang til brusebad herre 1: SMS 41949 til 1944
  • Adgang til brusebad herre 2: SMS 42558 til 1944

En stemme vil fortælle når døren/bruseren er aktiveret. Du vil modtage en kvitterings SMS og der er ingen fortrydelsesret.

Det Blå Støttepunkt

Foreningslokalet, omklædning og sauna

Det Blå Støttepunkt bliver brugt af foreninger, men kan bookes af alle. Det er dog ikke muligt at booke foreningslokalet til private formål.

Det Blå Støttepunkt indeholder ud over mindre mødelokale også køkkenfaciliteter, omklædning, bad og toilet, dog ikke til foreningslokalet, som skal bookes via Conventus

Saunaen har mindre omklædningsrum og har åben fra ca. kl. 6.15 til kl. 23.00 hver dag. For at benytte saunaen, skal du enten være medlem af en af de foreninger, som benytter stedet eller købe dig adgang via SMS løsning.

Adgang via sms

Ønsker du at benytte faciliteterne, Det Blå Støttepunkt, bad og sauna, kan du købe dig adgang via din mobil. Se vejledning på infotavlen.

Foreningernes brug af Det Blå Støttepunkt

Det Blå Støttepunkt er primært et foreningssted. Alle foreninger er velkomne. Der fastsættes et års kontingent pr. medlem til fri afbenyttelse af faciliteterne på baggrund af forbrugsudgifterne.
Ønsker du at starte en ny aktivitet med udgangspunkt i Det Blå Støttepunkt kontakt da kommunen.

Afholdelse af møder i Det Blå Støttepunkt

Vil du holde et møde, book foreningslokalet ved at book lokalet via Conventus.
Dette er kun muligt for foreninger.

Om Faaborg Havnebad

Faaborg Havnebad og Det Blå Støttepunkt er tegnet og projekteret i 2011 af JDS Architects (Julien De Smedt Architects) i samarbejde med Arkitektfirmaet Urban Agency, Creo Arkitekter og Ingeniørfirmaet Sloth Møller.

Projektet Faaborg Havnebad og Det Blå Støttepunkt er realiseret i et partnerskab mellem Faaborg-Midtfyn Kommune - som har støttet med: 5,8 mio, Lokale og Anlægsfonden- som har støttet med: 3,5 mio, og Realdania - som har støttet med: 10,3 mio.

Spørgsmål? Kontakt os

Faaborg Havnebad

Mellemgade 15
5600 Faaborg

Telefon 72 53 05 30

Send en mail

Ved akutte problemer med Det Blå Støttepunkt, sauna eller havnebad:

Telefon 72 53 21 79