Event-kalender

Find aktiviteter og events for alle aldersgrupper i Boblbergs event-kalender. Du kan også lægge dine egne events ind i event-kalenderen og nå ud til borgere, som søger fællesskaber og aktiviteter.

Boblberg er en online platform, hvor du kan finde nye venner og events. For borgere, foreninger og aktører i Faaborg-Midtfyn Kommune er det gratis at benytte platformen.

​​Findaktiviteter.dk er en del af siden www.boblberg.dk, hvor der landsdækkende er knap 400.000 borgere oprettet som brugere. Formålet med Boblberg er at skabe nye fællesskaber mellem mennesker på tværs af alder og køn. Det kan fx være en ny løbemakker, nye venner til madklubben, nogen at følges med til bingo-aften eller opdage en ny forening eller aktivitet, som interesserer en.

Sådan gør du

Hvis du vil reklamere for en aktivitet eller en event, skal du klikke dig ind på www.findaktiviteter.dk og oprette dig gratis som bruger. Derefter kan du frit oprette alle de aktiviteter, du ønsker.

Find aktiviteter - Boblberg.dk

Aktiviteterne vises både på et kort og som en liste, hvor man kan læse mere om det enkelte arrangement. Her kan interesserede borgere let finde din event.

Nu også som app

Boblberg findes også som app, så brugerne nemt komme ind og se alle de nye bobler og events. Du kan også oprette events via app’en. App'en kan du finde i både Google Play og App Store.

Spørgsmål? Kontakt os

Kultur og Fritid

Mellemgade 15
5600 Faaborg

Telefon: 72 53 80 00

Send en mail

Skriv sikkert til os