Om hjemmesiden

Hjemmesiden skal gøre det nemt at finde informationer og betjene dig selv. Har du feedback til hjemmesiden, hører vi meget gerne fra dig.

Det skal være så nemt som muligt for dig som bruger af vores hjemmeside at finde det, du søger, og derfor har vi opbygget hjemmesiden efter emner. Under de enkelte emner kan du finde information om kommunens service og selvbetjeningsløsninger.

Borger henvender sig borgere om alt, hvad der er nødvendigt at vide som bosiddende i kommunen, herunder selvbetjening.

Erhverv henvender sig til erhvervslivet med information og selvbetjening. Her finder du erhvervsrettet dialog samt hjælp til virksomheder.

Politik er der, hvor du finder information om kommunens politiske organer, dagsordener og mødereferater.

Om kommunen er sektionen, hvor du finder fakta om kommunens organisation og økonomiske forhold.

Hjælp os med at forbedre hjemmesiden

Vi vil altid gerne høre fra dig, hvis du har kommentarer til vores hjemmeside.

Vi arbejder løbende på at forbedre både indhold og struktur, så du som borger, virksomhed, forening eller arrangør kan få den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Du kan bruge hjemmesidens feedbackfunktion, som findes nederst på alle sider. Her har du mulighed for at skrive en kommentar. Din kommentar går til den ansvarlige redaktør, som vurderer hvordan vi kan gøre det bedre. Vær opmærksom på, at du ikke kan forvente et svar retur, men at vi nok skal behandle din feedback.

Du kan også kontakte os på mail eller telefon med dine kommentarer via kontaktboksen her på siden.

Har du et konkret spørgsmål, kan du i stedet ringe til os på telefon 72 53 05 30.

Ansvar for hjemmesiden

Team Kommunikation har ansvaret for Faaborg-Midtfyn Kommunes hjemmeside, fmk.dk, herunder ansvaret for den overordnede strategi, kontakt til leverandører samt koordinering af den daglige drift.

Det samlede ansvar for indholdet på fmk.dk varetages i et netværk bestående af en webkoordinator fra Kommunikationsafdelingen og de decentrale fagområders webansvarlige og webredaktører. Weborganisationen drøfter emner af tværgående karakter, og understøtter bestræbelserne på at gøre indholdet på fmk.dk overskueligt og modtagerorienteret.

Webredaktørerne koordinerer med de respektive fagområder for at sikre, at det, der står på hjemmesiden, er korrekt og opdateret.

Tilgængelighed

Faaborg-Midtfyn Kommunes hjemmeside lever op til den internationale WCAG++ standard for teknisk tilgængelighed.

Hvis du oplever indhold, som ikke er tilgængeligt, kan du kontakte det område, du søger information hos. Find kontaktinformationen under det specifikke emne.

Se også vores tilgængelighedserklæring, som går i detaljerne med tilgængeligheden på hjemmesiden.

Browsere

Hjemmesiden fmk.dk kan ses af de fleste gængse browsere, da sitet overholder de internationale retningslinjer for html-standarden.

Du skal være opmærksom på, hvilket versionsnummer din browser har. Ældre browsere, eksempelvis Internet Explorer, kan have problemer med at vise hjemmesiden rigtigt.

 

Spørgsmål? Kontakt os

Team kommunikation

Tinghøj Allé 2
5750 Ringe

Telefon: 72 53 05 30

Send en mail