Iværksætter

Er du på spring med egen virksomhed eller allerede i gang? Se Faaborg-Midtfyn Kommunes tilbud om, kurser, arrangementer og sparring her.

Luk alle
Åben alle

Iværksætterkursus

Bliv klædt på til iværksætterlivet på kommunens godt-fra-start kurser. Kurset giver dig viden om vigtige emner som finansiering, regnskab, moms og forsikringer – og du får et unikt netværk med andre iværksættere. Tilmeld dig allerede i dag.

Arrangementer

Faaborg-Midtfyn Kommune inviterer iværksættere og virksomheder til fyraftensmøder, netværksmøder og workshops om aktuelle emner. Det kan være alt fra digital markedsføring til ny lovgivning.


Erhvervskonsulentens tilbud til iværksættere

Alt efter hvad du som iværksætter søger, kan Faaborg-Midtfyn Kommunes erhvervskonsulent guide dig til afklaring og i den rigtige retning. Første skridt er ofte et personligt møde, hvor I finder frem til dine iværksætterbehov. Se erhvervskonsulentens tilbud her

Hotline

Ring til Erhvervskontakten i Faaborg-Midtfyn Kommune for vejledning om arbejdskraft, byggetilladelser og erhvervsmæssige tvivlsspørgsmål. Se kontaktoplysninger på erhvervskontakten her

Online inspiration og værktøjer til iværksættere

www.virksomhedsguiden.dk Opstart af virksomhed | Virksomhedsguiden får du inspiration, værktøjer og overblik. Her finder du for eksempel introduktion til virksomhedstyper, momspligt, forretningsplaner – og en grundig tjekliste over, alt det du huske på som nystartet virksomhed.

Spørgsmål? Kontakt os

Erhvervs­konsulenten

Telefon: 72 53 11 77

Send en mail

Skriv sikkert til os