Netværksmøde i Faaborg-Midtfyn Fødevarenetværk

Er du fødevarevirksomhed på Sydfyn, og er du nysgerrig på innovativ fødevareproduktion og øget afsætning af lokale råvarer? Så kom med bag kulisserne hos Micro Greens 3. juni kl. 14:00 – 17:00 i Rudme.

15. maj 2025

Netværksmødet afholdes hos Micro Greens i Rudme, der på få år har udviklet en virksomhed, der producerer og leverer mikrogrønt og svampe til nu mere end 500 professionelle køkkener i Danmark. 

Programmet inkluderer en inspirerende historie om virksomheden og en rundvisning i produktionen af direktør Alex Pichardt samt en paneldebat om lokal afsætning af fødevarer, og en workshop hvor vi får sat konkrete tiltag på papiret.

Dagen afsluttes med netværk og smagsprøver fra Micro Greens og Beyond Coffee.

Du vil møde:

I paneldebatten om afsætning af lokale fødevarer regionalt via professionelle køkkener møder du:

  • Alex Pichardt. Adm. direktør i Micro Greens og Beyond Coffee, Bestyrelsesmedlem i Plantebranchen samt udlært kok
  • Camilla Have, Teamleder i Faaborg-Midtfyn Kommune med ansvar for drift af kommunens kantiner
  • Martin Høi Riber, Køkkenchef Gl. Avernæs Sinatur Hotel og Konference har igennem de sidste 20 år arbejdet med lokale råvarer, både fra leverandør og aftager. 

Hvem er vi?

Faaborg-Midtfyn Fødevarenetværk samler fødevarevirksomheder og iværksættere med fokus på samarbejde, innovation og bæredygtighed til fire årlige netværksarrangementer.

Netværket er etableret af Faaborg-Midtfyn Kommune og Food & Bio Cluster Denmark i samarbejde med Fonden Slagteribygningen, og har til formål at styrke fødevarevirksomheder på Sydfyn.

Tilmelding:

Læs mere og tilmeld dig hos Food & Bio Cluster

Senest den 29. maj 2025.