Sundhedsberedskabsplan

Herunder kan du læse om Sundhedsberedskabsplanen i Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommunes sundhedsberedskabsplan er et værktøj, der skal anvendes i forbindelse med håndtering af større ulykker, katastrofer eller lignende hændelser.

Sundhedsberedskabet defineres som sundhedsvæsenets evne til at kunne udvide og omstille sin behandlings- og plejekapacitet mv. ift. det daglige beredskab.

Sundhedsberedskabet omhandler sygehusberedskabet, herunder det præhospitale beredskab, lægemiddelberedskabet samt beredskabet i den primære sundhedstjeneste.

Sundhedsberedskabsplanen er en integreret del af den samlede sundhedsplanlægning. Planlægningen skal således tage udgangspunkt i det daglige beredskab og være med til at sikre, at der sker en tilpasning af beredskabet ved beredskabssituationer. Planen skal kunne anvendes af andre myndigheder og instanser, der involveres i en beredskabssituation i forbindelse med løsningen af de kommunale sundhedsberedskabsopgaver.

Sundhedsberedskabsplanen er godkendt af Økonomiudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune den 27. november 2023 (efter endt høringsperiode).

Link til Sundhedsberedskabsplan, vil åbne som et PDF- dokument.

Er der problemer med dokumentet, venligst kontakt Sundhed og Ældre via kontaktboksen

Spørgsmål? Kontakt os

Sundhed, ældre og Socialområdet

Skolevej 6
5854 Gislev

Telefon: 72 53 60 00

Telefontider
Mandag 9.00 - 12.00
Tirsdag 9.00 - 12.00
Onsdag Lukket
Torsdag 9.00 - 12.00
Fredag: 9.00 - 12.00