Outdoor Sydfyn

Outdoor Sydfyn er for alle. Den inkarnerede udøver, der søger hårde og krævende konkurrencer. Familien der vil tilbringe en weekend sammen fuld af kvalitetstid. Og alle dem der bare vil nyde det enestående natur- og kulturlandskab omkring Faaborg.

De fedeste udfordringer i de smukkeste omgivelser

Hver år, året rundt, kan du opleve de fedeste udfordringer i de smukkeste omgivelser når du gennem Outdoor Sydfyn kan oplve sydfyn gennem outdoor idræt.

Her er der mulighed for at deltage i konkurrencer indenfor:

  • Teamrun
  • Open Water svømning
  • MTB
  • Trail Run

Ud over konkurrencer er der et væld af try it aktiviteter for både børn og voksne, shopping, madboder og gode overnatningsfaciliteter.

Alle aktiviteter har det Sydfynske øhav og de Sydfynske alper som legeplads - Et mekka for outdoor-entusiaster.

Naturen og øhavet omkring Faaborg er unikt. De geografiske forhold gør, at området har potentiale til at blive Danmarks fortrukne område for et aktivt og varieret friluftsliv - og rigt på naturoplevelser. OUTDOOR SYDFYN skal være med til at indløse dette potentiale og være fyrtårn for outdoor- og adventure-aktiviteter i Danmark.

Ambitionen er, at Outdoor Sydfyn skal være Danmarks førende outdoor event for motionister og elitesportsfolk samt familier, unge som ældre og give deltageren gode og sunde oplevelser for både krop og sjæl. Sideløbende vil det også være et mål at tiltrække licensløb og mesterskaber på længere sigt.

Spørgsmål? Kontakt os

Kultur og Fritid

Mellemgade 15
5600 Faaborg

Telefon: 72 53 80 00

Send en mail

Skriv sikkert til os