Fejring af frivillighed og foreningsliv

Faaborg-Midtfyn Kommune fejre hvert år de fantastiske frivillige, foreninger og idrætsudøvere i kommunen. Der uddeles i 2024 tre forskellige priser på Kultur og Fritidsområdet. Der drejer sig om Årets Ungefællesskab, Årets Forening og Årets Ildsjæl. På idrætsområdet hædres Årets Idrætspræstationer ved et særskilt arrangement, hvor dygtige idrætsudøvere og hold bliver fejret for sidste års mesterskaber og præstationer.

Luk alle
Åben alle

Årets ungefællesskaber

Med uddelingen af denne pris ønsker vi at hædre et aktiv ungefællesskab, ungeforening, eller gruppe af unge i en forening. Vi ønsker at fejre engagerede personer, som gør en forskel for kammeratskabet, sammenholdet, andre unge og lokale ungefællesskaber. Gruppen/foreningen/de unge der nomineres, skal være under 25 år og må med deres frivillige indsats og engagement skabe lokal forskel i ungemiljøerne.

Modtager af prisen 2023: Marinella Flytkjær Madsen - Falsetten

Nominering til prisen sker via følgende link:

Årets forening

Med uddelingen af denne pris ønsker vi at hædre en forening, der har skilt sig positivt ud blandt et dynamisk og alsidigt foreningsliv. Prisen gives til en forening der på ekstraordinær vis har

Udført et unikt stykke arbejde, der har skabt positiv udvikling i den pågældende forening. Udført en indsats ud over det sædvanlige, der har gjort mærkbar positiv forskel for foreningens medlemmer/brugere.

Modtager af prisen 2023: Faaborg Bordtennisklub

Nominering til prisen sker via følgende link: 

 

Årets Ildsjæl

Med denne pris ønsker vi at hædre aktive, engagerede, kreative og rummelige mennesker, som udfører frivilligt arbejde i Faaborg-Midtfyn Kommune. Prisen gives til et menneske, der har gjort sig særligt positivt bemærket, gennem en frivillig arbejdsindsats.

Modtager af prisen 2023: Tino Fallesen Jørgensen – Nr. Lyndelse Fodboldklub

Nominering til prisen sker via følgende link:

Årets Idrætspræstationer

Fejring af idrætspræstationer

Hvert år ønsker Faaborg Midtfyn Kommune at hædre de mange dygtige og hårdtarbejdende idrætsudøvere, som når helt til tops inden for deres respektive sportsgren. Præstationen skal være opnået af en idrætsudøver, der repræsenterer en idrætsforening hjemmehørende i Faaborg-Midtfyn Kommune, eller en idrætsudøver med bopæl i Faaborg-Midtfyn Kommune. Præstationen kan både være opnået individuelt eller af et hold, og kan både være på ungdoms- og seniorniveau. Fejringen består i overrækkelse af erindringsgave af Faaborg-Midtfyn Kommunes borgmesteren.

Fejringen af det forgangne års idrætspræstationer foregår ved en reception sammen med borgmesteren.

Følgende præstationer fejres:

  • Fyn mestre, danske mestre, pokalmestre og årgangsmestre under Danmarks Idrætsforbund eller anerkendt idrætsforbund.
  • Guld ved landsmesterskaber i regi af DGI, DFIF eller DHIF.
  • Medaljevindere ved NM, EM eller VM.
  • Medaljevindere ved internationale konkurrencer og turneringer.
  • Deltagere ved de Olympiske Lege, Paralympiske Lege eller Ungdoms OL.
  • Idrætspræstationer som ikke er omfattet af ovennævnte, men som stadig er udtryk for en særlig præstation på nationalt eller internationalt niveau.

Indstilling af Idrætspræstationer åbner for indstilling i efteråret 2024.

Fejring af Idrætspræstationer er lørdag 18. januar 2025, ved et lukket arrangement for alle de indstillede idrætsudøvere og deres familie. Alle indstillede får en personlig invitation.

Spørgsmål? Kontakt os

Kultur og Fritid

Mellemgade 15
5600 Faaborg

Telefon: 72 53 80 00

Send en mail

Skriv sikkert til os