Fejring af frivillighed og foreningsliv

Faaborg-Midtfyn Kommune fejre hvert år de fantastiske frivillige, foreninger og idrætsudøvere i kommunen. Der uddeles i 2023 tre forskellige priser på Kultur og Fritidsområdet. Der drejer sig om Årets Forening, Årets Ungepris og Årets Ildsjæl. På idrætsområdet hædres Årets Idrætspræstationer ved et særskilt arrangement, hvor dygtige idrætsudøvere og hold bliver fejret for sidste års mesterskaber og præstationer.

Luk alle
Åben alle

Årets Unge Pris

Med uddelingen af denne pris ønsker vi at hædre en aktiv og engageret person, som gør en forskel for kammeratskabet, sammenholdet og fællesskabet.

Han eller hun må meget gerne være en god rollemodel, positiv, ambitiøs, nærværende og hjælpsom.

Modtager af prisen 2022: Lars Emil Hedegaard Mortensen - Skurvognen

Årets Forening

Med uddelingen af denne pris ønsker vi at hædre en forening, der har skilt sig positivt ud blandt et dynamisk og alsidigt foreningsliv. Prisen gives til en forening der på ekstraordinær vis har:
Udført et unikt stykke arbejde, der har skabt positiv udvikling i den pågældende forening. Udført en indsats ud over det sædvanlige, der har gjort mærkbar positiv forskel for foreningens medlemmer/brugere.

Modtager af prisen 2022: Sydfynske Alper Sti og Sporbyggere

Årets Ildsjæl

Med denne pris ønsker vi at hædre aktive, engagerede, kreative og rummelige mennesker, som udfører frivilligt arbejde i Faaborg-Midtfyn Kommune. Prisen gives til et menneske, der har gjort sig særligt positivt bemærket, gennem en frivillig arbejdsindsats.

Modtager af prisen 2022: Gunnar Landtved - Fynsland

Årets Idrætspræstationer

Fejring af idrætspræstationer

Hvert år ønsker Faaborg Midtfyn Kommune at hædre de mange dygtige og hårdtarbejdende idrætsudøvere, som når helt til tops inden for deres respektive sportsgren. Præstationen skal være opnået af en idrætsudøver, der repræsenterer en idrætsforening hjemmehørende i Faaborg-Midtfyn Kommune, eller en idrætsudøver med bopæl i Faaborg-Midtfyn Kommune. Præstationen kan både være opnået individuelt eller af et hold, og kan både være på ungdoms- og seniorniveau. Fejringen består i overrækkelse af erindringsgave af Faaborg-Midtfyn Kommunes borgmesteren.

Fejringen af det forgangne års idrætspræstationer foregår ved en reception sammen med borgmesteren.

Følgende præstationer fejres:

  • Fyn mestre, danske mestre, pokalmestre og årgangsmestre under Danmarks Idrætsforbund eller anerkendt idrætsforbund.
  • Guld ved landsmesterskaber i regi af DGI, DFIF eller DHIF.
  • Medaljevindere ved NM, EM eller VM.
  • Medaljevindere ved internationale konkurrencer og turneringer.
  • Deltagere ved de Olympiske Lege, Paralympiske Lege eller Ungdoms OL.
  • Idrætspræstationer som ikke er omfattet af ovennævnte, men som stadig er udtryk for en særlig præstation på nationalt eller internationalt niveau.

Indstillingerne har frist 1. marts 2023.

Fejring af Idrætspræstationer er torsdag den 30 marts i Tulip bygningen i Faaborg og alle indstillede bliver personligt inviteret.

Spørgsmål? Kontakt os

Kultur og Fritid

Mellemgade 15
5600 Faaborg

Telefon: 72 53 80 00

Send en mail

Skriv sikkert til os