Fejring af frivillighed og foreningsliv

Fejringen af frivillighed og foreningsliv er delt op i forskellige arrangementer, afhængigt af hvilke priser der skal uddeles.

Årets Idrætspræstationer

Hvert år ønsker Faaborg Midtfyn Kommune at hædre de mange dygtige og hårdarbejdene idrætsudøvere, som når helt til tops inden for deres respektive sportsgren.
Indstilling åbner i november og priserne uddelles ved et arrangement i februar året efter.

Luk alle
Åben alle

Årets Unge Pris

Med uddelingen af denne pris ønsker vi at hædre en aktiv og engageret person, som gør en forskel for kammeratskabet, sammenholdet og fællesskabet.

Han eller hun må meget gerne være en god rollemodel, positiv, ambitiøs, nærværende og hjælpsom.

Indstilling åbner i november.

Årets Forening

Med uddelingen af denne pris ønsker vi at hædre en forening, der har skilt sig positivt ud blandt et dynamisk og alsidigt foreningsliv. Prisen gives til en forening der på ekstraordinær vis har:
Udført et unikt stykke arbejde, der har skabt positiv udvikling i den pågældende forening. Udført en indsats ud over det sædvanlige, der har gjort mærkbar positiv forskel for foreningens medlemmer/brugere.

Indstilling åbner i november.

Årets Ildsjæl

Med denne pris ønsker vi at hædre aktive, engagerede, kreative og rummelige mennesker, som udfører frivilligt arbejde i Faaborg-Midtfyn Kommune. Prisen gives til et menneske, der har gjort sig særligt positivt bemærket, gennem en frivillig arbejdsindsats.

Indstilling åbner i november.

Spørgsmål? Kontakt os

Kultur og Fritid

Mellemgade 15
5600 Faaborg

Telefon: 72 53 80 00

Send en mail

Skriv sikker til os