Udviklingsstrategi

Kommunalbestyrelsen vedtog den 8. februar 2023 "Sammen skaber vi det gode liv - Udviklingsstrategi 2023-2040", som også er kommunens planstrategi.

Udviklingsstrategien holder fast i nødvendigheden af prioriteringer og klare valg. Med ”Sammen skaber vi det gode liv” styrker vi de prioriteringer, der har vist sig at have størst betydning for livet, der leves i Faaborg-Midtfyn.

Denne udviklingsstrategi er både et udtryk for det særlige, vi kan i Faaborg-Midtfyn, og et udtryk for vores ambitioner. Det er nemlig de mennesker, der bor i kommunen, som allerede i dag er med til at skabe det bedste sted. Vi har de smukkeste rammer at boltre os i. Samværet og lysten til at gøre noget for det sted, man bor og det fællesskab, man er en del af – kommer af de mennesker, der bor her i dag. Det er unikt, og vi lykkes kun med at skabe det bedste sted, hvis vi gør det sammen.

Det gode liv i Faaborg-Midtfyn Kommune 2022

For fjerde gang har Faaborg-Midtfyn Kommune fået lavet en undersøgelse af borgernes tilfredshed med livet. Det er Syddansk Universitet, der står bag undersøgelsen, som i år har fået navnet ’Det gode liv i Faaborg-Midtfyn Kommune 2022’.

Undersøgelsen er et vigtigt værktøj for udarbejdelsen af kommunens udviklingsstrategi, der netop fokuserer på det gode liv.

Årets undersøgelse viser, at 76 % af kommunens borgere er meget tilfredse med livet. Resultatet er tæt på konstant, når vi sammenligner med de tidligere år.

I undersøgelsen fremgår det også, at otte ud af ti borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune finder deres lokalområde attraktivt og vil anbefale området til andre. Og ni ud af ti bruger naturen i kommunen.

I alt er 2.334 personer blevet kontaktet af SDU i forbindelse med undersøgelsen, og heraf har 1.517 personer deltaget.

Spørgsmål? Kontakt os

Politik og Strategi

Tinghøj Allé 2
5750 Ringe

Telefon: 72 53 05 30

Send en mail

Skriv sikkert til os

Telefontider
Mandag-onsdag 8.00 - 15.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 12.30