Ferieaktiviteter

Her finder I en lang række aktivitetstilbud for familier, børn og unge i sommer- og efterårsferien.

Det er foreninger og institutioner, der arrangerer de forskellige aktiviteter, der spænder lige fra idrætsaktiviteter, naturoplevelser og kreative værksteder til FarmCamp, Drop in-film, Billedskoler, VolleyballCamp og meget mere.

Der er både mulighed for at tage på endagsudflugter med familie eller venner og melde sig til aktiviteter, der strækker sig over en eller flere dage. Vi håber, at børn, unge og hele familier i hele kommunen får glæde af de mange tilbud.

Aktiviteterne bliver præsenteret før sommer- og efterårsferien.

Luk alle
Åben alle

Til kulturaktører, frivillige og foreninger

Uden jer mange frivillige, foreninger og aktivitetsudbydere, der hvert år bidrager med indhold til ferien, var det ikke muligt at udbyde så mange og varierende ferieaktiviteter for børn og unge i Faaborg-Midtfyn.

I gør en stor indsats for at få ferieaktiviteterne til at lykkedes og er med til at gøre ferierne sjove og indholdsrige for mange børn og unge. Tak!

Er du frivillig, en del af en forening eller går med en aktivitetsudbyder i maven, så er der nu mulighed for at byde ind med en ferieaktivitet for børn, unge og familier. Du kan søge tilskud til ferieaktiviteter gennem ferieaktivitetspuljen.

Spørgsmål? Kontakt os

Kultur og Fritid

Mellemgade 15
5600 Faaborg

Telefon: 72 53 80 00

Send en mail

Skriv sikker til os