Nyheder

Her kan du se nyheder og pressemeddelelser fra Faaborg-Midtfyn Kommune.

Filtrer efter

Henter indhold

Fejl i indlæsningen af elementer

Der skete desværre en fejl, da vi prøvede at hente indholdet til denne side.

Vi beklager! Prøv venligst igen senere.

Ingen elementer fundet

Flere unge vælger en erhvervsuddannelse

Et tæt samarbejde mellem virksomheder, Faaborg-Midtfyn Kommune og FGU Syd- og Midtfyn har banet vejen for, at FGU Syd- og Midtfyn har en af Danmarks højeste andele af elever, som vælger Erhvervsgrunduddannelsen (EGU). Eleverne på EGU kommer med vidt forskelligt udgangspunkt, motivation og behov for støtte, men ens for dem alle er, at de har ”kloge hænder”. Det tætte samarbejde mellem FGU og Faaborg-Midtfyn Kommune sætter stik mellem de kloge hænder og kommunens mange virksomheder, som tager EGU-elever i praktik.

Flotte roser fra deltagere på iværksætterkursus: Skal du med næste gang?

”Det har været et fantastisk forløb og været meget værdifuldt for mig” – det er bare én af de mange flotte udtalelser fra deltagerne på det iværksætterkursus for virksomheder på turisme- og oplevelsesområdet, som Faaborg-Midtfyn Kommune for nyligt var værter for. Deltagerne melder om stort udbytte af kurset, og alle angiver, at kurset enten ”I afgørende grad” eller ”I høj grad” har øget deres viden om at opstarte og drive egen virksomhed, og at kurset har givet dem bedre iværksætterkompetencer.

Nyt trækplaster for turister: Herregårdsruten hylder historien og binder Fyn sammen

Torsdag åbnede Fyns spritnye cykelrute, Herregårdsruten, da de ti fynske borgmestre i samlet flok trådte den første kilometer i pedalerne på Ærø. Det skete bl.a. i selskab med nogle af øens allermest inkarnerede cykelentusiaster fra cykelklubben Flying Heroes. For første gang nogensinde er der etableret en rute, som går hele Fyn rundt inklusiv Ærø og Langeland og kan køres både i den ene og den anden retning.

Spørgsmål? Kontakt os

Pressekontakt

Tinghøj Allé 2
5750 Ringe

Presseansvarlig
Maria Wind Retoft Pedersen
Direkte telefon: 72 53 38 68

Send en mail

Skriv sikkert til os