Vi søger ambassadører for Faaborg-Midtfyn til Heartland Festival

Bor du i Faaborg-Midtfyn, og vil du fortælle Heartlands festivalgæster om vores skønne sted? Så skulle du overveje at søge om at blive frivillig på Faaborg-Midtfyns ambassade.

24. januar 2024

Fra 13.-15. juni 2024 danner Egeskov Slot rammer om Heartland Festival, og endnu en gang vil frivillige ambassadører fra Faaborg-Midtfyn Kommune stå klar ved Ambassaden, som er kommunens faste indslag på Heartlands campingplads.

Her skal ambassadørerne hjælpe de mange tusinde festivalgæster med alt fra oppumpning af luftmadrasser til uddeling af solcreme og shampoo. Ambassadørernes fornemste opgave er at give festivalgæsterne en smag på den faaborg-midtfynske gæstfrihed.

Krav til dig

Hvis du vil være en del af Ambassade-holdet, skal du være fyldt 18 år og bosat i kommunen. Rollen som ambassadør spænder bredt. Det ene øjeblik serverer du brunsviger på campingområdet, mens du det næste øjeblik hjælper nytilkomne gæster med at bære deres bagage på plads.

Interaktionen med gæsterne er et vigtigt element i ambassadørhvervet, så det er en klar fordel, hvis du møder de besøgende med et varmt og gæstfrit sind.

”Alle kan i princippet blive ambassadører, og vi håber, at holdet igen i år vil repræsentere et bredt og varieret udsnit af dem, der er bosat i Faaborg-Midtfyn. Har du et særligt talent, vil vi selvfølgelig gerne vide det – måske kan det komme i spil på ambassaden,” fortæller chefkonsulent i Faaborg-Midtfyn Kommune Johanne Holten, som har stået i spidsen for Ambassaden siden 2017.

Som ambassadør bliver dit frivillige arbejde kvitteret med et armbånd til festivalen, campingarmbånd, et godt fællesskab og selvfølgelig en masse hyggelige oplevelser.

Sådan søger du

Som frivillig i Ambassaden skal du arbejde i 12 timer, hvor tre af timerne bruges på et obligatorisk opstartsmøde tirsdag den 12. marts. Her er det vigtigt, at du kan deltage. De resterende ni timer fordeles på to vagter under festivalen af cirka 4,5 times varighed.

Vi har brug for i alt 60 ambassadører. Hvis vi får ansøgninger fra flere end de 60, vi søger, vælger vi sammensætningen af ambassadører ud fra, at vi får en så bred geografisk og aldersmæssig fordeling på holdet som muligt, samtidig med at vi gerne vil have et godt mix af nye og ”gamle” ambassadører, der har prøvet opgaven før.

For at komme i betragtning skal du udfylde tilmeldingsformularen nedenfor, hvor du bliver bedt om at udfylde lidt faktuelle oplysninger om dig selv samt at fortælle om din motivation. Du finder formularen herunder.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Ambassaden, skal du sende sin ansøgning afsted senest den 15. februar. Alle ansøgere får svar senest 1. marts.

Ansøgningsfristen er udløbet og det er ikke længere muligt at ansøge.