Teaterskolen Spektaklet

Teaterskolen Spektaklet er stedet for børn og unge med interesse for teater, dans og streetkultur.

Teater

Teaterskolen Spektaklet i Faaborg-Midtfyn Kommune tilbyder teaterundervisning for børn og unge i alderen 10-18 år. På teaterholdene har du også mulighed for at deltage i forestillinger.

Dans

I Spektaklet kan du modtage undervisning i dans, hvis du er 6-25 år og har lyst til at prøve kræfter med bl.a. showdans, performance, koreografi og forestillinger.

Parkour

Vil du lære at bevæge dig gennem dine omgivelser i flow, så du kommer hurtigt og effektivt fra A til B udelukkende ved brug af kroppen? Prøv parkour i Spektaklet, hvis du er 10-18 år.

Forfatter/Skrivelinie

Undervisningen henvender sig til alle unge med lyst til at skrive, uanset baggrund og favoritgenrer. Undervisningen tilrettelægges, så der hver gang er et oplæg, tid til at skrive og tid til at kommentere hinandens historier.
Hvis man sideløben arbejder på et større skriveprojekt, er der også plads til at få feedback på plot eller karaktertegning.

Det er tanken, at Spektaklets teaterhold og forfatterlinjen skal have mulighed for at samarbejde og der er mulighed for at mødes om fælles projekter, ligesom forfatterspirerne får forfatterbesøg og tager på inspirationsture.

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Lise Korsgård Ørtved
likoe@fmk.dk
72 53 83 96