Smerterehabilitering til Borgere med vedvarende smerter

Du kan deltage i kommunens tilbud om smertebehandling, hvis du er truet socialt eller arbejdsmæssigt af vedvarende smerter.

Smerterehabilitering til borgere med vedvarende smerter

Målet er, at borgere, der socialt og arbejdsmæssigt trues af deres vedvarende smertetilstande, får værktøjer til at leve med deres vedvarende smerter, således at de opnår en forbedret livskvalitet i hverdagen. Og om muligt opnå en forbedret funktionsevne - herunder blive mere arbejdsmarkedsparate.

Fagligt opdateret: 13.02.2020.

Målgruppe og tilmelding

Borgere, der er socialt og arbejdsmæssigt truet på grund af vedvarende smerter.

Borgeren kan henvises via egen læge, kommunal trænende terapeut, jobcenteret, andet sundhedsfagligt personale, personlig henvendelse eller sygehus-/hospitalsafdeling.

Tilmelding: Se kontaktdata til i højre kolonne

Henvisning fra egen læge forsynes med overskrift: Smerterehabilitering. Henvisningen bør indeholde kort beskrivelse af den vedvarende smerte og varigheden heraf, tidligere behandling/træning og effekt af denne, borgerens motivation for kurset, øvrige diagnoser og arbejdssituation.

Der udbydes 4 kursusforløb om året på Nørrevænget i Gislev.

Kurset foregår 1 gang om ugen og ledes af to fysioterapeuter.

Hvert kursusforløb strækker sig over 8 uger a 2 timers varighed med undervisning, erfaringsudveksling og en praktisk del på holdet.

Tilbuddet er gratis.

Tilbuddet omfatter ikke kørsel.

Maria Lindemann Pedersen
5854 Gislev
mpede@fmk.dk

Karoline Gerster Krog