Flextur

Flextur erstatter den gamle teletaxaordning. Flextur kører dig fra adresse til adresse.

Hvad er flextur

Alle kan bestille en flextur uden at være visiteret til dette fra kommunen.

Med flextur kan du køre fra dør til dør - også til nabokommunen. Turen planlægges, så der kommer flest muligt med.

Du kan derfor opleve, at bilen kører en omvej. Bilen kører så tæt på din dør som muligt på det oplyste tidspunkt - den må dog komme 5 minutter før og op til 15 minutter senere end det aftalte tidspunkt.

Har du aftalt et tidspunkt, du senest skal være fremme, sørger chaufføren for, at du er fremme senest på dette tidspunkt.

Hvor kan du køre

Du kan køre flextur fra adresse til adresse i hele Faaborg-Midtfyn Kommune. Du kan også køre flextur fra en adresse i Faaborg-Midtfyn kommune til en adresse i Assens, Svendborg, Nyborg eller Kerteminde Kommune.

Bestiller du en tur over en kommunegrænse er det en god ide samtidig at tjekke mulighederne for en evt. hjemtur samt pris for denne.

Tidsrum for kørsel i de forskellige kommuner

Du kan køre i hele Faaborg-Midtfyn Kommune mellem kl. 06.00 og 24.00.

Du kan køre mellem Faaborg-Midtfyn Kommune og Assens eller Nyborg Kommune kl. 06.00 og 24.00

Du kan køre mellem Faaborg-Midtfyn Kommune og Svendborg eller Kerteminde Kommune mellem kl. 9.00 og 24.00.

Du kan også køre flextur i Middelfart og Nordfyns Kommuner. Tider og priser varierer fra kommune til kommune. Find køreplanerne for de enkelte kommuner på FynBus.dk.

Du kan ikke køre flextur i Odense Kommune.

Hvad koster det

Flextur koster 5 kr./km når du kører i Faaborg-Midtfyn Kommune. Du betaler minimum 25 kr. pr. tur, hvis du bestiller via Rejseplanen. Bestiller du via app, web eller telefon, betaler du minimum 35 kr.

Kører du over kommunegrænsen, er taksten altid 8 kr./km, minimum 32 kr. via Rejseplanen, minimum 48 kr. via app, web eller telefon.

Hvis du bestiller din tur online, skal du betale med betalingskort. Bestiller du via telefon, skal du betale kontant til chaufføren.

Hvordan bestiller du

Hvis du søger en rejse fra adresse til adresse på Rejseplanen, kan du blive tilbudt Flextur, når der ikke kører bus eller tog.

Du kan også bestille Flextur via Flextrafik- appen, på fynbus.flextrafik.dk eller ved at ringe til FynBus på 63 11 22 55.

Du kan bestille helt op til 14 dage før, men altid senest 2 timer før du vil afsted.

For at kontakte os vedrørende kørsel, kan du anvende nedenstående kontaktinfo:

Trafikselskabet:
Kontaktinfo FynBus (klik på link)

Faaborg-Midtfyn Kommune:
Trafikplanlægger Elsebeth Gedde
Natur og Trafik (kræver NemID)