Fælleskommunale udbud

Nedenstående beskriver de muligheder og retningslinjer kommunen har ift. udbud samt det indkøbsfællesskab kommunen har med Fællesindkøb Fyn

Indkøbsfællesskab

Faaborg-Midtfyn Kommune indgår i det strategiske indkøbsfællesskab Fællesindkøb Fyn, sammen med Kerteminde-, Langelands-, Nordfyns- og Nyborg Kommune.

Fællesindkøb Fyn forestår fælles udbud for de fem kommuner.

På Fællesindkøb Fyns hjemmeside kan du se en komplet liste over igangværende og kommende udbud.

Fællesindkøb Fyn er formaliseringen af den indkøbspolitik, som kommunalbestyrelserne i Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland, Nordfyns og Nyborg kommuner i fællesskab har underskrevet.

Hensigten med indkøbspolitikken er at skaffe de fem kommuner markedsrigtige vilkår ved indkøb af varer og tjenesteydelser i skoler, institutioner, plejecentre, administrationsenheder m.v.

Du finder indkøbspolitikken i nedenstående link:

Udbudspolitik

Udbudspolitikken er med til at skabe gennemsigtighed omkring Faaborg-Midtfyn Kommunes arbejde med udbud.

Politikken danner rammerne for konkurrenceudsættelse i Faaborg-Midtfyn Kommune og afspejler Kommunalbestyrelsens beslutning på udbudsområdet.

Politikken omfatter alle opgaver i kommunen. Dette betyder i praksis, at udbudspolitikken vedrører udbud på driftsopgaver, varer, tjenesteydelser og på bygge- og anlægsopgaver.

Gennem vedtagelsen af Udbudspolitikken blev samarbejde mellem Faaborg-Midtfyn Kommune og private leverandører omfattet af den fælles fynske arbejdsklausul.

Du kan læse mere om Faaborg-Midtfyn Kommunes udbudspolitik og udbudsplan i nedenstående links.

Arbejdsklausul

Arbejdsklausulen beskriver standardbetingelser for leverandører af bygge-, anlægs-, drifts- og tjenesteydelser til de fynske kommuner, herunder sikring af arbejdstagerrettigheder i forbindelse med arbejde udført for de fynske kommuner. 

Du kan læse mere i nedenstående link.

Spørgsmål? Kontakt os

Økonomi

Tinghøj Allé 2
5750 Ringe

Telefon: 72 53 05 30
Send en mail

Skriv sikkert til os

Telefontider
Mandag-onsdag 8.00 - 15.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 12.30