Slagterigrund skal skabe vækst i Faaborg

Den tidligere slagterigrund i Faaborg skal være centrum for vækst og udvikling af hele Faaborg-egnen - med udgangspunkt i byens historie og de kvaliteter, der er i området.

Faaborg skal i endnu højere grad end i dag leve af sin storslåede natur, kultur og historie. Derfor er et omfattende udviklingsarbejde i gang i vores smukke, sydfynske købstad.

Udviklingen tager afsæt i en arkitektkonkurrence on udviklingsplan for Faaborg Havn og By. Opgaven var at komme med et bud på, hvordan Faaborg i endnu højere grad kan udnytte byens potentialer, herunder flere ledige arealer og bygninger i havne- og kulturområdet, til at skabe nyt liv og ny vækst.

Fakta om udviklingen i Faaborg

Faaborg-Midtfyn Kommune har gennem de senere år investeret i blandt andet et nyt kulturhus, et nyt havnebad og et nyt fritidscenter i Faaborg. Med budget 2018 besluttede politikerne at afsætte 20 mio. kr. til et nyt Øhavsmuseum og 20 mio. kr. til renovering af Faaborg Museum. Museerne blev dermed også til signaturprojekter i hele kommunens udvikling. Det samme er udviklingen af den gamle slagterigrund.

Har det ikke været muligt at tilgå dokumenternes indhold, kan du kontakte Faaborg-Midtfyn Kommunes afdeling By og Egnsstrategisk sekretariat på 72 53 80 05 inden for åbningstiden mandag til torsdag kl. 8.00 – 15.30. Så vil vi kontakte dig og præsentere det relevante dokument for dig inden 10 arbejdsdage.

Luk alle
Åben alle

Hvis du vil vide mere

Du kan også følge med i projektet på vores Facebookside 

Spørgsmål? Kontakt os

By- og Egnsstrategisk Sekretariat

Mellemgade 15
5600 Faaborg

Telefon 72 53 80 05

Send en mail