Udbud

Her kan du finde de aktuelle og kommende udbud i Faaborg-Midtfyn Kommune, som du som leverandør har mulighed for at byde på.

Luk alle
Åben alle

Udbud i Fællesindkøb Fyn

Faaborg-Midtfyn Kommune indgår i et indkøbsfællesskab, Fællesindkøb Fyn, sammen med Kerteminde-, Langelands-, Nordfyns- og Nyborg Kommune.

Det er Fællesindkøb Fyn, der står for alle de fælles udbud i de fem kommuner.

På Fællesindkøb Fyns hjemmeside kan du se en komplet liste over igangværende og kommende udbud.

Udbudspolitik

Udbudspolitikken er med til at skabe gennemsigtighed omkring Faaborg-Midtfyn Kommunes arbejde med udbud.

Politikken danner rammerne for konkurrenceudsættelse i Faaborg-Midtfyn Kommune og afspejler Kommunalbestyrelsens beslutning på udbudsområdet.

Politikken omfatter alle opgaver i kommunen. Dette betyder i praksis, at udbudspolitikken vedrører udbud på driftsopgaver, varer, tjenesteydelser og på bygge- og anlægsopgaver.

Gennem vedtagelsen af Udbudspolitikken blev samarbejde mellem Faaborg-Midtfyn Kommune og private leverandører omfattet af den fælles fynske arbejdsklausul.

Du kan læse mere om Faaborg-Midtfyn Kommunes udbudspolitik og udbudsplan i nedenstående links.

Indkøbspolitik

Fællesindkøb Fyn er formaliseringen af den indkøbspolitik, som kommunalbestyrelserne i Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland, Nordfyns og Nyborg kommuner i fællesskab har underskrevet.

Hensigten med indkøbspolitikken er at skaffe de fem kommuner markedsrigtige vilkår ved indkøb af varer og tjenesteydelser i skoler, institutioner, plejecentre, administrationsenheder m.v.

Udbudsregler

Find mere information om udbud og find brugervejledninger på på konkurrence- og forbrugerstyrelsens hjemmeside.