Iværksætterkursus

Er du nyudklækket iværksætter, eller overvejer du at blive selvstændig? Så deltag i vores gratis kursus og få støtte til at starte din egen virksomhed.

Kravene til iværksættere er blevet større og konkurrencen hårdere. Det kræver en alsidig viden at komme godt fra start med sin egen virksomhed. Derfor inviterer Faaborg-Midtfyn Kommune nu dig, der er spirende eller nystartet iværksætter på kursus for at hjælpe dig med at komme godt fra start.

Kurset er for dig, der har fået en god idé og overvejer at blive selvstændig. Eller dig, der allerede har taget springet, men måske har brug for sparring og hjælp til at komme videre.

På kurset vil du få en grundig gennemgang af de essentielle temaer, som alle iværksættere har brug for at vide noget om. Målet er, at du bliver godt klædt på til livet som iværksætter, så du har den viden og de værktøjer, der skal til, for at kunne lykkes og få succes.

Hvornår afholdes det igen?

Iværksætterkurset afholdes typisk to gange årligt om foråret og om efteråret. Her på siden vil næste kursusgang blive annonceret. Der afholdes grundet Covid19 et online iværksætterkursus under Tankestrøm. Kurset afholdes den 14. april 2020. Læs mere om kurset og tilmeld dig her. 

Har du nogen spørgsmål eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Klaus Juul Jensen på telefon 72 53 11 77 eller på mail klajj@fmk.dk.