Orienteringsmøde om Odense Havns køb af Kirstinebjergvej 10 i Årslev

Odense Havn har købt Kirstinebjergvej 10 for at etablere Odense Dry Port på den tidligere Forsøgsstation i Årslev. Den nye Dry Port giver Faaborg-Midtfyn mulighed for i stor målestok at bidrage til den grønne omstilling til gavn for kommunens borgere og virksomheder samt hele Danmark.

12/8 2022

En så stor forandring i lokalområdet rejser naturligvis en række spørgsmål om fremtidens Årslev. Etableringen af Odense Dry Port er stadig i sin allerførste fase. Vi kender derfor ikke svarene på mange af spørgsmålene endnu, men vil meget gerne høre de bekymringer, tanker, idéer og spørgsmål, som kommunens borgere har – det vil være et vigtigt bidrag til det videre arbejde.

Derfor afholdte vi den 24. august et orienteringsmøde på Polymeren i Årslev, hvor Odense Havn præsenterede de kendte skridt mod realisering af Odense Dry Port, og fortalte om deres ønsker for området ved Kirstinebjergvej 10.

Der blev stillet en masse spørgsmål – mange af dem kan vi endnu ikke besvare på dette tidlige tidspunkt i processen, men vi har taget alle input og spørgsmål med i vores videre arbejde.

Du kan læse spørgsmål og svar fra orienteringsmødet den 24. august på linket nedenfor:

Spørgsmål? Kontakt os

Politik og Strategi

Tinghøj Allé 2
5750 Ringe

Telefon: 72 53 05 30

Send en mail

Skriv sikkert til os

Telefontider
Mandag-onsdag 8.00 - 15.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 12.30